Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling flacssoNN // Kasa 10K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,995
3,091
113
dostlar boşverin hiç cevap bile vermeyin böyle ölücür çok aman diyim bunları hayatınızdan uzak tutun onların o negatif enerjisi bile yemin ederim sizi aşağıya çeker ne konuşun ne muhatap olun Allah yardım etsin bunlara çok üzücü. Durumu en başından açıklamışım beddua falan ettim diyor boş boş konuşur işte dostlar görmezden gelin

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,820
3,740
113
Sen öyle bir adam değildin dost noldu sana niye böyle saldırgan oldun?
Battım dostum herseyim alt üst oldu para cezası var yarın son günü odenilmesse hapse dönüyor sinirden arkadaştan da özür dilerim herkesten hakkınızı helal edin

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,820
3,740
113
Çıkarcı adamın teki
Ben hiç çıkarım olmadı burda bir tane etkinlik kazancım yok rollere katılmam 5k mesaj için uğraştım bugün olmadı sadece @Kemal34 den etkinlik çekiliş kazanmıştım 400 TL 5 6 ay önce başka ne çıkarım olabilir neyse

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,022
6,967
113
Ben hiç çıkarım olmadı burda bir tane etkinlik kazancım yok rollere katılmam 5k mesaj için uğraştım bugün olmadı sadece @Kemal34 den etkinlik çekiliş kazanmıştım 400 TL 5 6 ay önce başka ne çıkarım olabilir neyse
Sana birşey diyen yok dost abre diye bi şahıstan bahsediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...