- 28,846
- 26,739
- 113
şöle bi 10-15 k vurda 1 k sans paramızı alalım awİşimiz bu dost 😂😂
şöle bi 10-15 k vurda 1 k sans paramızı alalım awİşimiz bu dost 😂😂
Vallahi kanka 10-15 i siktir et 5 vurayım sana o kadarını atarım bu ay İstanbul'a bı tur Atacam zamanın olursa bı Sebastian yerikşöle bi 10-15 k vurda 1 k sans paramızı alalım aw
tesvıkıyede beklerım cafe houseda otururuz yada mıdpontte sekil yaparız bırazVallahi kanka 10-15 i siktir et 5 vurayım sana o kadarını atarım bu ay İstanbul'a bı tur Atacam zamanın olursa bı Sebastian yerik
İnşallah kanka Nişantaşı'na hiç gelmedim o kadar çalıştık İstanbul'da hiç fırsat olmaditesvıkıyede beklerım cafe houseda otururuz yada mıdpontte sekil yaparız bıraz
dünyanın en pahalın 3 semtınden birine nasıl gelmezsınİnşallah kanka Nişantaşı'na hiç gelmedim o kadar çalıştık İstanbul'da hiç fırsat olmadi
Kanka kendin diyorsun işte pahalı ondan olabilirmidünyanın en pahalın 3 semtınden birine nasıl gelmezsın
Torontoyu çıkartsınlar kanada takımıseattle tekrar dönebilir diyorlardı oklahoma cityi çıkartıp ekleseler güzel olur basketbolu seven şehir ya da takım sayısını artırmayı düşünüyorlar ama oyuncular birliği falan izin vermez zaten fikstür sıkışık oyuncular sakatlanıyor daha da çok sakatlık olur diye basketbolla en alakasız şehirlerden biri atlanta bana kalsa onların çıkarılması lazım beyzbol,amerikan futbolu daha ön planda orada
la 100 tl ye latte 200 tl ye sebastıan yıcez alt tarafıKanka kendin diyorsun işte pahalı ondan olabilirmi
Eyvallah dost geldi teşekkürlerBeyler k bakmayin kesinti varmis fiximde bilmiyordum valla.arkadas 100er atti ama 5er kesintiye gitti.5er eksik atacagim
Ver parayııBeyler k bakmayin kesinti varmis fiximde bilmiyordum valla.arkadas 100er atti ama 5er kesintiye gitti.5er eksik atacagim
Yaragi yedik aw 300 liraya üç gün yer içeriz Esenyurt tala 100 tl ye latte 200 tl ye sebastıan yıcez alt tarafı
Emeği geçenlere teşekkürler dostlarHerkese attim 5 kisi
profosor docent doktor lüpus grandüs malafatüs soyle bakalım mınnesota ılk ceyrek 58,5 alt mı üstmü olurTorontoyu çıkartsınlar kanada takımıseattle supersonic vardı dimi yaşlandık aw
yok ya toronto kalsın renk katıyor lige atlanta ya da oklahoma çıkartılmalı bence ikinci ihtimal takım sayısını 32 yapmayı düşünüyorlar takım çıkarmadan seattle ve lebron kurarsa las vegas nevadadan bir takım eklenebilirTorontoyu çıkartsınlar kanada takımıseattle supersonic vardı dimi yaşlandık aw
2 kişi kaldırımda oturcaz sekılız ya 600 luguz aw alkol aldıkmı gitti 2 kYaragi yedik aw 300 liraya üç gün yer içeriz Esenyurt ta
Must’a gitseniz donsuz çıkarsınız dost dayı gittin mi hiç @sukes1982Yaragi yedik aw 300 liraya üç gün yer içeriz Esenyurt ta