- 80,970
- 54,137
- 113
@Fterim1905 alalim artik beTutmuş awk
@Fterim1905 alalim artik beTutmuş awk
,88 dedin 87 de geldi Suvatim Tebrikler@Fterim1905 alalim artik be
Burası şimdiden kırmızı @DaimonJesti için @Kaneko55 e teşekkürler. Kupon gelirse 1 kişiye roll bakiyesi atarız Ekli dosyayı görüntüle 674101
Biraz uyudum canim durum cekti durum soledim fromu izlicem 10 bolum cikmisDayii ne yapiyon dayi
Iyi afiyet olsun dayi keyfin yerindeyse iyiBiraz uyudum canim durum cekti durum soledim fromu izlicem 10 bolum cikmis
BAk ornek al fourneri biliyo adamDayii ne yapiyon dayi
Tabi dost,88 dedin 87 de geldi Suvatim Tebrikler
Tuttu la kuponBurası şimdiden kırmızı @Daimon
Bol şansJesti için @Kaneko55 e teşekkürler. Kupon gelirse 1 kişiye roll bakiyesi atarız Ekli dosyayı görüntüle 674101
O benim adam dayi italya milli takimindan biliyom taaa 10 yildirBAk ornek al fourneri biliyo adam
Kupona bakmiyorum ya konuyu açan terimse kırmızıdır diye düşünüp yazdım tuttuysa büyük başarı 2026 da bı kupon daha tutturur 🤣 🤣Tuttu la kupon
2025 i bay mi geçerKupona bakmiyorum ya konuyu açan terimse kırmızıdır diye düşünüp yazdım tuttuysa büyük başarı 2026 da bı kupon daha tutturur 🤣 🤣
Bnde onu dedim ya tarihe şahitlik ettikKupona bakmiyorum ya konuyu açan terimse kırmızıdır diye düşünüp yazdım tuttuysa büyük başarı 2026 da bı kupon daha tutturur 🤣 🤣
Artık 1 sene kazanan kuponu goremezsin2025 i bay mi geçer
Aynen 2025 boyu kırmızı2025 i bay mi geçer
En son 2017 de kupon tutturmustu para çekme butonunun yerini bilmiyor bulsun gelirLan fatih gelsene konuya aluuuu
Fatih Bey diceksin artikLan fatih gelsene konuya aluuuu