- 111,270
- 62,635
- 113
Fatih kim la adamın adı mahmutLan fatih gelsene konuya aluuuu
Fatih kim la adamın adı mahmutLan fatih gelsene konuya aluuuu
Baktiki kupon tutucak hemen afk olmuş konunun altlarda kalmasini beklemiş kamil 😁Lan fatih gelsene konuya aluuuu
Mahmut kiraladığı hesap gerçek adı Fatih 7 senedir aynı mahallede oturuyorduk 3 senedir Polonya daFatih kim la adamın adı mahmut
Biz Polonya'da beraberiz bacanagiz adamla ne salliyosun Maho senMahmut kiraladığı hesap gerçek adı Fatih 7 senedir aynı mahallede oturuyorduk 3 senedir Polonya da
Fournier Terim CongratsYav basketten anlamionuz bide laf yapionuz
🤑🤑🤑Çok kalabalığız ya kişi başı 100e okey olacaz ya da birine atacaz o roll yapıp dağıtmaya çalışacak
İtalya bağlantılarımiz sağolsun bankoydu o amcaoğluFournier Terim Congrats
Helal Amcaoğluİtalya bağlantılarımiz sağolsun bankoydu o amcaoğlu
Ne kalabalığı ilk sadece ben takip ettim awk.millet konuya geçmiş olsun yazıyordu.ben sessiz sessiz takip ettim kalabalık olmasın ortalık diye 😁Çok kalabalığız ya kişi başı 100e okey olacaz ya da birine atacaz o roll yapıp dağıtmaya çalışacak
100u kim ne yapsın recoya yada suata at para roll yapıp katlasinÇok kalabalığız ya kişi başı 100e okey olacaz ya da birine atacaz o roll yapıp dağıtmaya çalışacak
Tamam abi100u kim ne yapsın recoya yada suata at para roll yapıp katlasin
100 diyo la adamÇok kalabalığız ya kişi başı 100e okey olacaz ya da birine atacaz o roll yapıp dağıtmaya çalışacak
Sana göndersin sen yap oyumu senden yana kullanıyorum iyi şanslar herkese100u kim ne yapsın recoya yada suata at para roll yapıp katlasin
1 k aşağısıni kabul etmiyorum prensip gereği Amcaoğlu 🤣🤣[/QUOTE]Tamam abi
Yok bro bnde sans yok bahtsız bedeviyim bu ara suatla recoda iyiler onlar yapsinlarSana göndersin sen yap oyumu senden yana kullanıyorum iyi şanslar herkese
Öyle deme sigara alırsın ☺100u kim ne yapsın recoya yada suata at para roll yapıp katlasin
Her tuşa basıyon dost ses verecemde biizm halde tuşluk 😂Dayii ne yapiyon dayi
At hadi aw seni mi bekleyecrmÇok kalabalığız ya kişi başı 100e okey olacaz ya da birine atacaz o roll yapıp dağıtmaya çalışacak