- 56,714
- 16,619
- 113
Bol şansTeşekkürler @tango35 😁 maç yok fazla denedik gene de şansımızı Ekli dosyayı görüntüle 744128
Bol şansTeşekkürler @tango35 😁 maç yok fazla denedik gene de şansımızı Ekli dosyayı görüntüle 744128
Az önce son 1k param kalmıştı hocam new orleans 127 atarina girmiştim son saniye de geldi valla yoksa çıplak kalacaktikKorkanin çocuğu olmaz gelirse payımı alır arazi olurum Ekli dosyayı görüntüle 744147
Bu yaştan sonra pinpon topu sayarsak köyde arka kapısı gıcırdıyor derler benim için hocamMasa tenisi oyna hocam @Calypso13 1 numaradir versin mac puhaha
teşekkürlerBol şans
Tebrikler enişte vala bizim o bile yok bu araAz önce son 1k param kalmıştı hocam new orleans 127 atarina girmiştim son saniye de geldi valla yoksa çıplak kalacaktik
Bol şansKorkanin çocuğu olmaz gelirse payımı alır arazi olurum Ekli dosyayı görüntüle 744147
İlk yari 2 1 biter hocam gelmis kupon tebriklerKorkanin çocuğu olmaz gelirse payımı alır arazi olurum Ekli dosyayı görüntüle 744147
Başaramadık abiKorkanin çocuğu olmaz gelirse payımı alır arazi olurum Ekli dosyayı görüntüle 744147
Valla bugun arkamdan oyle diyor olabilirler koy kahvesindrBu yaştan sonra pinpon topu sayarsak köyde arka kapısı gıcırdıyor derler benim için hocam
Sen oynamayı bilmiyon hocam sorun sende galibaTebrikler enişte vala bizim o bile yok bu ara
200 çek cem derken sıfır görmedeEkli dosyayı görüntüle 744144Sana inat gitmiyorum lole kalan kasa ile devam 200k daha çekip 250 şer daha rol açtırcam 😂
O zaman bir rolde sendemi deniyoruz dostAz önce son 1k param kalmıştı hocam new orleans 127 atarina girmiştim son saniye de geldi valla yoksa çıplak kalacaktik
Bol bol şanslar dostEkli dosyayı görüntüle 744144Sana inat gitmiyorum lole kalan kasa ile devam 200k daha çekip 250 şer daha rol açtırcam 😂
Ateşle bı 2k kuponla beraber de öğrenelim enişteSen oynamayı bilmiyon hocam sorun sende galiba
Aman dost Ramazan Ramazan donsuz gezme 😆Az önce son 1k param kalmıştı hocam new orleans 127 atarina girmiştim son saniye de geldi valla yoksa çıplak kalacaktik