- 2,180
- 3,436
- 113
Evet kankaLa o oyuncu bahsi senin miydi bugun biri yapmisti
Evet kankaLa o oyuncu bahsi senin miydi bugun biri yapmisti
Lewa bos kalede olsa atmazdi valla 90 dakikayı izledim eşek gibi hareketler ediyordu çok geçmiş olsunLewandoski yaktı o güzelim kuponu kanka özeti izledim çok küfür ettim
uyu rüyana gelcem 1.5 üstle rahat ol bir vole bir kafa vurusu tamam işimiz hocamNeyse ben uyuyorum kızlar gelirse sabah 1-2 kişiye roll atarız gelmezse kayıp bonusunu 20x yapar çekeriz asya şampiyonlar ligiyle
Mac 0 0 bitmis bile sen ne anlatıyorsun uykun gelmiş senin uyu senuyu rüyana gelcem 1.5 üstle rahat ol bir vole bir kafa vurusu tamam işimiz hocam
Hariia kupondu takip ediyordum da oyuncu kim hatirlamamistik. Levaymis maalesefEvet kanka
Bol şanslarTeşekkürler @tango35 😁 maç yok fazla denedik gene de şansımızı Ekli dosyayı görüntüle 744128
sen konusma sonerrrrrrrrrrMac 0 0 bitmis bile sen ne anlatıyorsun uykun gelmiş senin uyu sen
Aslında bu ara Raphinha çok formda bro da şanssızlık işte Lewa da atabilirdi bu maçLewandoski yaktı o güzelim kuponu kanka özeti izledim çok küfür ettim
İnter’de oyuna girmedi Martinez iade oldu onun oranı çıkıp 170k veriyordu leva atsaydıHariia kupondu takip ediyordum da oyuncu kim hatirlamamistik. Levaymis maaleseflautaro da vardi sanki
Selametle dost Allah'a emanetBende yatayım artik yaein iş var herkese iyi geceler dostlar
Yamalak raphinha ikişer dehşet oynuyorlar hangisine alsa gelirdi kuponuAslında bu ara Raphinha çok formda bro da şanssızlık işte Lewa da atabilirdi bu maç
Kanka 5 blind aşağısı oturmuyorum hepsi aa kk bekliyor alt masalarda 😂@tango35 kanka kücük masaya git gelen yok sıkıldık la
Kotu olmus. Hatırladıgim 2.yari de jongla birlikte ayni pozisyonda bos kaleye kacirdi sankiİnter’de oyuna girmedi Martinez iade oldu onun oranı çıkıp 170k veriyordu leva atsaydı
2 tane net pozisyonu var levanın hele birisi eşşek olsa atardı. Biz oynadık diye ayakları tutuldu totoşunAslında bu ara Raphinha çok formda bro da şanssızlık işte Lewa da atabilirdi bu maç
200 le oturdun 800 oldu kactılar bizim roll yalan olmasın da tangocummmKanka 5 blind aşağısı oturmuyorum hepsi aa kk bekliyor alt masalarda 😂
Sen bana küstün mü kralKotu olmus. Hatırladıgim 2.yari de jongla birlikte ayni pozisyonda bos kaleye kacirdi sanki
Yeter la hep rol hep rol bikmadin mi kardesim200 le oturdun 800 oldu kactılar bizim roll yalan olmasın da tangocummm
Yok la niye kuseyimSen bana küstün mü kral