- 80,970
- 54,137
- 113
Futbol rolude cekilmiyor ak
Payım nerde
Gırtlağa kadar borçtayizPayım nerde
ingilzlerin devre arası bitsin diye bekliyorlar onlar baslayınca israilliler atıcak sahneyi ingilzilere bıurakacakİsrailliler niye atmio
Aslında Almanya u 19 maçına tek maç 3.5 üst alacaktim sonra dedim düşük oran denim. Patlayacak galiba israildeningilzlerin devre arası bitsin diye bekliyorlar onlar baslayınca israilliler atıcak sahneyi ingilzilere bıurakacak![]()
Stada İran füzesi düşmeden gol.olsa bariAslında Almanya u 19 maçına tek maç 3.5 üst alacaktim sonra dedim düşük oran denim. Patlayacak galiba israilden
atar daha süre var ya ev ilk yarı sonuna doğru sallayacak gibi istatistiklere göreAslında Almanya u 19 maçına tek maç 3.5 üst alacaktim sonra dedim düşük oran denim. Patlayacak galiba israilden
Biri yazmış İran lütfen bu anası s*k*klere bomba at diye :dStada İran füzesi düşmeden gol.olsa bari
O değil icardinin storyi gördün mü 🤣atar daha süre var ya ev ilk yarı sonuna doğru sallayacak gibi istatistiklere göre
gelirBetcio iyilik akımı hediyesini bağladık. Hadi bakalım Ekli dosyayı görüntüle 633610
sen söyleyince baktım bu nası ilişki aw anlamadım ama alan memnun veren memnun bize ne golünü atsın gerisi beni baglamazO değil icardinin storyi gördün mü 🤣
ve israilliler attı 1-0 ingilzlere geçtikatar daha süre var ya ev ilk yarı sonuna doğru sallayacak gibi istatistiklere göre
70e kadar 2-2 olsa tadından yenmezve israilliler attı 1-0 ingilzlere geçtik