Helal hocam . Cin gibi adam awSon 1 adım yapacaz. Ama şimdi parayı çekip başka siteye atacam maksat akşam maçlarına çek paylaş freebetimiz olsun
Helal hocam . Cin gibi adam awSon 1 adım yapacaz. Ama şimdi parayı çekip başka siteye atacam maksat akşam maçlarına çek paylaş freebetimiz olsun
Yokluğun gözü kör olsun dost, paralı olsak böyle ufak hesaplara düşer mıydıkHelal hocam . Cin gibi adam aw
Valla uçtu adamlarinbgilizlere 2 gol daha girsek ölü taklidi yaparlardı 2-5 oldu maç aw
Canımız sağolsun hocam. İyi oluruz inşallahYokluğun gözü kör olsun dost, paralı olsak böyle ufak hesaplara düşer mıydık
Gelmez zatenhadi yap artık şu son adımı seni beklicez
Vallaya bu ne hala gelmemis 3.adimhadi yap artık şu son adımı seni beklicez
Nerde bu 3. Adım kendimi 22. Kattan atacağım dersen hemen geliyor 3. Adım suvat dost. Hocamdan hiçbir şey öğrenmemişsiniz 😁😁Vallaya bu ne hala gelmemis 3.adim
totem de gelir kupon da gelir hadi bakalım terimGelmez zaten
geceden beri 2 kat mı çıktınNerde bu 3. Adım kendimi 22. Kattan atacağım dersen hemen geliyor 3. Adım suvat dost. Hocamdan hiçbir şey öğrenmemişsiniz 😁😁
Yaşlılık zor .geceden beri 2 kat mı çıktın
Bu cenabet geldiyse 3.adimi atma dostgeceden beri 2 kat mı çıktın
BPĞQWEKĞBQWĞKOEBKĞOWQEBu cenabet geldiyse 3.adimi atma dost
Bende diyom dun niye kaybettik akBu cenabet geldiyse 3.adimi atma dost
Dün 3 maç verdi 2 si yattı aqBende diyom dun niye kaybettik ak
Olsun hocam biz bekleriz.Site hâlâ işleme bile almadı talebi sanki milyon cekioz aw. Biraz bekletecem beyler kusura bakmayın
3 te 3 e yaklasmis basaramamis adammDün 3 maç verdi 2 si yattı aq