- 17,315
- 15,976
- 113
Fenerbahçe alır maksat yarış devam etsin yoksa bizim takimda bir is yok ayri ama bu bakan neler söyledi asil onları konusmak lazim sampiyon cimbombom dedi adam 
Ben 0 0 diyorum 10.5 oran varBeyler bu maç ne olur biliyor musunuz
0/1
İy 0/0
Alt
Kg yok
1/0 Galatasaray
Olur bu benim tahminim
Haklısın cahilliğime var kanka iy skor 0-0O böyle yazılır ama 1-0
1/0 bu ilk yarı /ms demek 😂😂😂
Aynı görüşteyimbence de bu sefer berabere bitmeyecek iy 0-0 ms 1-0 2-0 benim tahminim
normal şartlarda fenerbahçe alır yorumu absürt olmaz da asensionun yokluğunda bilemedim. Ayrıca son sezonun şampiyonu olan takım için şampiyon cimbombom demek çok da yanlış değil gibi sankiFenerbahçe alır maksat yarış devam etsin yoksa bizim takimda bir is yok ayri ama bu bakan neler söyledi asil onları konusmak lazim sampiyon cimbombom dedi adam![]()
Estağfurullah dostumHaklısın cahilliğime var kanka iy skor 0-0
MS 1-0
Bakan ne dedi dost bilgilendirme yaparmsn beniFenerbahçe alır maksat yarış devam etsin yoksa bizim takimda bir is yok ayri ama bu bakan neler söyledi asil onları konusmak lazim sampiyon cimbombom dedi adam![]()
Ömer iyi çocuktu ama zaaflari vardi dediBakan ne dedi dost bilgilendirme yaparmsn beni
Galatasaray şampiyon dedi zaten herkes biliyor bunu normal yaniBakan ne dedi dost bilgilendirme yaparmsn beni
Dostum kim neyi biliyor adam canlı yayında ben fenerbahceliyim fenerden sonra memleket takımını tuttuğunu söylüyorGalatasaray şampiyon dedi zaten herkes biliyor bunu normal yani
Zaaflarımdan kurtulamadım sağlık olsunÖmer iyi çocuktu ama zaaflari vardi dedi
Tam Galatasaray işteDostum kim neyi biliyor adam canlı yayında ben fenerbahceliyim fenerden sonra memleket takımını tuttuğunu söylüyor
Abi bakan filan herşeyin farkındayız 🤣🤣🤣deli etti bu fenerimiz bizi derbiyi almamız lazım👍Fenerbahçe alır maksat yarış devam etsin yoksa bizim takimda bir is yok ayri ama bu bakan neler söyledi asil onları konusmak lazim sampiyon cimbombom dedi adam![]()