- 3,237
- 1,479
- 113
Messi tek üst yapar. Kapanan takımların katili messiArjantin maçının üstüne niye girdin la yeşil Burun hayvan gibi kapanacak
Sen alt oynaArjantin maçının üstüne niye girdin la yeşil Burun hayvan gibi kapanacak
Seni sayıla mı gönderiyorlar laArjantin maçının üstüne niye girdin la yeşil Burun hayvan gibi kapanacak
Oynadım 2-0 skorla bitecekSen alt oyna
Lan ne dedim sanki alt oynaşan daha mantıklı dedim triplere bakSeni sayıla mı gönderiyorlar la
Sen alt oyna dedim ben de tribe ne giriyonLan ne dedim sanki alt oynaşan daha mantıklı dedim triplere bak
Bana ne olum senin ne oynadığından. Sen de ne oynuyorsan paylaş kuponunuOynadım 2-0 skorla bitecek
Ne patladı olum sarhoş musungaranti patladı
altta seni sayıyla mi yolluyorlar demişsin zaten o yorumuna dedim la neyse tamam egolu tavırlarınla basarilarSen alt oyna dedim ben de tribe ne giriyon
Ego yapmıyorum bilader. Sen gelmişsin zaten benim oynadığım kupona tavsiye veriyorsun. Tavsiye verme dost kupon yap paylaşaltta seni sayıyla mi yolluyorlar demişsin zaten o yorumuna dedim la neyse tamam egolu tavırlarınla basarilar
Kupon paylaş deyip duruyorsun senin hayatın kadar etkinlik acmisligim var bu forumda boş yapma seni insan zannettik yorum yaptık herkese oglumlu moglumlu terso yapıp duruyorsunEgo yapmıyorum bilader. Sen gelmişsin zaten benim oynadığım kupona tavsiye veriyorsun. Tavsiye verme dost kupon yap paylaş
Bana alt oynasan daha mantıklı dedin ya , ben de o yüzden dedim. Benim mantığım bunu ön görüyor. Ben senin yaşınca cigara içmiş adamım. Seninle münasebetsiz diyaloğa girmeyeceğimKupon paylaş deyip duruyorsun senin hayatın kadar etkinlik acmisligim var bu forumda boş yapma seni insan zannettik yorum yaptık herkese oglumlu moglumlu terso yapıp duruyorsun
Cigara ne alaka şimdi zekasal problemler yaşadığını bilseydim hiç yazmazdim zatenBana alt oynasan daha mantıklı dedin ya , ben de o yüzden dedim. Benim mantığım bunu ön görüyor. Ben senin yaşınca cigara içmiş adamım. Seninle münasebetsiz diyaloğa girmeyeceğim
Helal dayı cigara içmek güzel marifet örnek ol gençlerimize böyleBana alt oynasan daha mantıklı dedin ya , ben de o yüzden dedim. Benim mantığım bunu ön görüyor. Ben senin yaşınca cigara içmiş adamım. Seninle münasebetsiz diyaloğa girmeyeceğim
Kimsenin kim olduğunu bilmeden insanları yargılama. Belli ki kompleksli birisin. Senin benimle pronlemin ne?Cigara ne alaka şimdi zekasal problemler yaşadığını bilseydim hiç yazmazdim zaten