Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Gallipoli / Freebet 5 k Cepte

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
1.11

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,916
16,645
113
Arjantin maçının üstüne niye girdin la yeşil Burun hayvan gibi kapanacak

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,916
16,645
113
Ego yapmıyorum bilader. Sen gelmişsin zaten benim oynadığım kupona tavsiye veriyorsun. Tavsiye verme dost kupon yap paylaş
Kupon paylaş deyip duruyorsun senin hayatın kadar etkinlik acmisligim var bu forumda boş yapma seni insan zannettik yorum yaptık herkese oglumlu moglumlu terso yapıp duruyorsun

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,237
1,479
113
Kupon paylaş deyip duruyorsun senin hayatın kadar etkinlik acmisligim var bu forumda boş yapma seni insan zannettik yorum yaptık herkese oglumlu moglumlu terso yapıp duruyorsun
Bana alt oynasan daha mantıklı dedin ya , ben de o yüzden dedim. Benim mantığım bunu ön görüyor. Ben senin yaşınca cigara içmiş adamım. Seninle münasebetsiz diyaloğa girmeyeceğim

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,916
16,645
113
Bana alt oynasan daha mantıklı dedin ya , ben de o yüzden dedim. Benim mantığım bunu ön görüyor. Ben senin yaşınca cigara içmiş adamım. Seninle münasebetsiz diyaloğa girmeyeceğim
Cigara ne alaka şimdi zekasal problemler yaşadığını bilseydim hiç yazmazdim zaten