Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Kriz

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,015
3,221
113
Paran değerliyse niye kumar oynuyon sonun senin ölüm olur he birde cepten yatırmadıgını böyle kaybedip sinirlenen kendi parasında ölür

Auswaise

♥♣♦♠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,974
2,349
113
Moralim bozukken bu konuya girip yorumları okuyorum

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,373
62,257
113
Dostlar biliyosunuz gece 100 bin yapacam diye koddan kazandığımi yatırıp kaybettim cebimde kuruş yokken 50 binlira kaybedince sabaha karşı sinir kirizine girdim kendime zarar verdim sonra beni acil pksiyatriye götürdüler iğne vurdular 12 gbi sakinleştim doktorum başka ilaç verdi 13 .00 gbi ciktm hastaneden şuanda ruh gibiyim hala üzüntüm var nasıl yaptım okadar parayı bianda verdim diye kirkyilda bi kod kazanciyla yükselip sonra kaybetmek koyuyo insana 110 bin 120 bin yapabilseydim zaten 10 15 bini dagitacaktm aklımdaydi zaten ama olmadı
La senin daha 1 liralık ne kupon paylaşımını ne slot paylaşımını gördüm ama sen sürekli 200 500 betden slot oynuyorsun hergun 100k kaybediyorsun.ne içince bu hayali görüyorsun yazda arada bizde içelim ondan

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,258
4,259
113
Dostlar biliyosunuz gece 100 bin yapacam diye koddan kazandığımi yatırıp kaybettim cebimde kuruş yokken 50 binlira kaybedince sabaha karşı sinir kirizine girdim kendime zarar verdim sonra beni acil pksiyatriye götürdüler iğne vurdular 12 gbi sakinleştim doktorum başka ilaç verdi 13 .00 gbi ciktm hastaneden şuanda ruh gibiyim hala üzüntüm var nasıl yaptım okadar parayı bianda verdim diye kirkyilda bi kod kazanciyla yükselip sonra kaybetmek koyuyo insana 110 bin 120 bin yapabilseydim zaten 10 15 bini dagitacaktm aklımdaydi zaten ama olmadı
Dost olay o zaten 3 ay uğraşırsın 100-200k yaparsın bi gecede sıfırlarsın olmayınca olmuyor eline şans geçince borçları kapayıp 3-5 harcama yapacaksın en kötü