Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Kriz

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,014
1,696
113
Dostlar biliyosunuz gece 100 bin yapacam diye koddan kazandığımi yatırıp kaybettim cebimde kuruş yokken 50 binlira kaybedince sabaha karşı sinir kirizine girdim kendime zarar verdim sonra beni acil pksiyatriye götürdüler iğne vurdular 12 gbi sakinleştim doktorum başka ilaç verdi 13 .00 gbi ciktm hastaneden şuanda ruh gibiyim hala üzüntüm var nasıl yaptım okadar parayı bianda verdim diye kirkyilda bi kod kazanciyla yükselip sonra kaybetmek koyuyo insana 110 bin 120 bin yapabilseydim zaten 10 15 bini dagitacaktm aklımdaydi zaten ama olmadı
Geçmiş olsun dost

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,211
1,948
113
Eskiden millet uyuşturucudan düşüyordu hastaneye şimdi kumardan ülkenin beka problemidir kumar.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,709
8,745
113
En kötümüzün hesaplara milyonlar girip çıkıyordur dijital kuryeyiz onda hem fikiriz. Ben esnaf degilim bi bok değilim.12 aylık 2 bankaya 5 milyon girdi çıktı var "kripto hariç " bunun 80 i alışveriş görünüyor oda yok olmuştur.
Hepimiz bir seyler kaybediyoruz elde tutamıyoruz. Bu seks gibi bişey aslında, 5 yapsan da aynı delik, 1 saat yapsanda aynı.
Ama gariban olarak daha fazla saha da kalmak lazim. Hic bir kaynağı olmayan ardışık ve zamansız kodlardan kaynak sağlayan birisi olarak daha temkinli oynaman lazim. 50 defa değil de 500 defa gibi. Zaten eğt mutbelasisin, bırak da işin düşük bet ile jackpota kalsın. Özün de iyi birisin kötü değil. Sövüp sayıp kalp kirmiyorsun en azından. Bı deli kalıbına büründüğün aşikar ama hiç birimiz normal değiliz.

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,706
1,265
113
En kötümüzün hesaplara milyonlar girip çıkıyordur dijital kuryeyiz onda hem fikiriz. Ben esnaf degilim bi bok değilim.12 aylık 2 bankaya 5 milyon girdi çıktı var "kripto hariç " bunun 80 i alışveriş görünüyor oda yok olmuştur.
Hepimiz bir seyler kaybediyoruz elde tutamıyoruz. Bu seks gibi bişey aslında, 5 yapsan da aynı delik, 1 saat yapsanda aynı.
Ama gariban olarak daha fazla saha da kalmak lazim. Hic bir kaynağı olmayan ardışık ve zamansız kodlardan kaynak sağlayan birisi olarak daha temkinli oynaman lazim. 50 defa değil de 500 defa gibi. Zaten eğt mutbelasisin, bırak da işin düşük bet ile jackpota kalsın. Özün de iyi birisin kötü değil. Sövüp sayıp kalp kirmiyorsun en azından. Bı deli kalıbına büründüğün aşikar ama hiç birimiz normal değiliz.

kaykay61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,825
460
83
Kardeş sen 300k almadın mı gece ben mi karıştırıyorum

halil889*

Lütfen hoşt deme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,233
9,218
113
ben de 1günde 285k kaybettim neremi keseyim gelir geçer para da öyle gelir geçer :D

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,950
16,078
113
Senin işin gücün yokmu bilader sen sütten çıkmış ak kaşıkmısın benim ağzımı bozdurma bidaha benim konularıma yazma rahatsız oluyosan yuzkere dedim sana hicmi beynin yok bilader kafana vura vuramı demek lazım
Dostum kendi kendini milletin ağzına sakız ediyon sonra da biri bişey diyince kızıyon. Yani milletin ağzına sen laf veriyon.Kaybettiysen bile açık etme bari. Ayrıca bin bet değil de 100 betten 500 spin atsan o 500 de belki bişeyler vurabilirdin. 50 spinde oyun daha kendine gelmeden parayı bitirmişsin. Neyse dikilmiş totonun davası olmaz daha nice kayıplar yaşayacaksın o yüzden onlara hazırla kendini bütün üzüntünü burda tüketme. Bol şans.

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,331
18,216
113
Dostlar biliyosunuz gece 100 bin yapacam diye koddan kazandığımi yatırıp kaybettim cebimde kuruş yokken 50 binlira kaybedince sabaha karşı sinir kirizine girdim kendime zarar verdim sonra beni acil pksiyatriye götürdüler iğne vurdular 12 gbi sakinleştim doktorum başka ilaç verdi 13 .00 gbi ciktm hastaneden şuanda ruh gibiyim hala üzüntüm var nasıl yaptım okadar parayı bianda verdim diye kirkyilda bi kod kazanciyla yükselip sonra kaybetmek koyuyo insana 110 bin 120 bin yapabilseydim zaten 10 15 bini dagitacaktm aklımdaydi zaten ama olmadı
Geçmiş olsun. Sen iyi değilsin