- 19,433
- 20,984
- 113
Ulan senin yüzünden yeni konu sandık 2 sene önceki konuya neden yazarsınDolandırıcı o borsa
Taşköprü kışlık sarımsak geldi yemeğine sofrana turşuna cacığına
Ulan senin yüzünden yeni konu sandık 2 sene önceki konuya neden yazarsınDolandırıcı o borsa
Kastamonunun neyi meşhur ki zatenUlan senin yüzünden yeni konu sandık 2 sene önceki konuya neden yazarsın
AyısıKastamonunun neyi meşhur ki zaten
Sus site elemanıKastamonunun neyi meşhur ki zaten
Puhahaha uyu testo uyuUlan senin yüzünden yeni konu sandık 2 sene önceki konuya neden yazarsın
Seni ergen biri sanıyordum ben sonradan sevdim seni testoSus site elemanı
Kilo 100 lira kilo 100 lira sofrana turşuna cacığına Taşköprü kışlık sarımsak geldiPuhahaha uyu testo uyu
Dedikya sana bi tanısan çok seversin diye 2 kere ban yiyince tanıdın 😆😆Seni ergen biri sanıyordum ben sonradan sevdim seni testo
Eskiden slotlara fısıldayan adam di. şimdiBaşkentteki otlara fısıldıyorSeni ergen biri sanıyordum ben sonradan sevdim seni testo
Bir çay içinSeni ergen biri sanıyordum ben sonradan sevdim seni testo
Çok faydalı sarımsak biliyor musun.Kilo 100 lira kilo 100 lira sofrana turşuna cacığına Taşköprü kışlık sarımsak geldi
Bide nedense hep eski püskü minibüs arkasında satarlarKilo 100 lira kilo 100 lira sofrana turşuna cacığına Taşköprü kışlık sarımsak geldi
kBir çay için
Canlı yayın açınValla yarın müsaitse gelsin ev ziyaretime
k
Bu kadar tecrübe ağır gelmiyormu ağamFakir ,gariban, keyfi yerinde olmayan hiç kimse gece sohbet için konu açmaz , mental buna izin vermez..iyi geceler iyi forumlar dilerim.
Vardır bir düzenekBu kadar tecrübe ağır gelmiyormu ağam
Onuda aldılar elimizden ot bile bulamaz olduk bok yiyecez bu gidişleEskiden slotlara fısıldayan adam di şimdi. Başkentteki otlara fısıldıyor![]()
seni meşhur kardeşim iyi misinKastamonunun neyi meşhur ki zaten
Nasıl işten mi kovuldunOnuda aldılar elimizden ot bile bulamaz olduk bok yiyecez bu gidişle