Testo ot olarak ne önerirsin Maraş otu iyi diyorlarOnuda aldılar elimizden ot bile bulamaz olduk bok yiyecez bu gidişle
Testo ot olarak ne önerirsin Maraş otu iyi diyorlarOnuda aldılar elimizden ot bile bulamaz olduk bok yiyecez bu gidişle
Herşeye hakimsin bu kadar şeyi bu yaşına nasıl sığdırdın ben antioksidan falan bilmem mantıda güzel oluyo bide tavuğa çok yakışırÇok faydalı sarımsak biliyor musun.
Antioksidan , soğangiller familyasından geçen gün hayatımda ilk defa sarımsak aldım.
İyiyim hoşgeldin harun abiseni meşhur kardeşim iyi misin
harun abi kim lanİyiyim hoşgeldin harun abi
Puahhahahahah🤣🤣🤣🤣harun abi kim lan
Tecrübe= Yediğin bütün kazıkların toplamıBu kadar tecrübe ağır gelmiyormu ağam
Kaç kilosunharun abi kim lan
Madımak iyidir tam mevsimiTesto ot olarak ne önerirsin Maraş otu iyi diyorlar
ağam bizimle eğlenir 😁Puahhahahahah🤣🤣🤣🤣
Varol gerçekten bazen nokta atışı yapıyorsun dost olgunluk işte 👍Tecrübe= Yediğin bütün kazıkların toplamı
evlenmeyi mi düşünüyorsun kardeşim sana kaç lazımKaç kilosun
Beni kimse kovamaz ben istifa ederimNasıl işten mi kovuldun
Ben mercimek çorbasına katıyorum Birde üniversitede bir arkadaş vardı yemek yapmayı ondan öğrendim. Bı ara minimalist yemeklerle bozdum kafayı.Herşeye hakimsin bu kadar şeyi bu yaşına nasıl sığdırdın ben antioksidan falan bilmem mantıda güzel oluyo bide tavuğa çok yakışır
60-65evlenmeyi mi düşünüyorsun kardeşim sana kaç lazım
iyi geceler
Ulan sen minimalisti nerden biliyorsun forumun kültür mantarı sensin bundan sonraBen mercimek çorbasına katıyorum Birde üniversitede bir arkadaş vardı yemek yapmayı ondan öğrendim. Bı ara minimalist yemeklerle bozdum kafayı.
Olgunluk iyide biryerden sonra beyini çürütmeye başlar yakında clovers ile blackzero gibi olacağım diye korkmaya başladım 😆Varol gerçekten bazen nokta atışı yapıyorsun dost olgunluk işte 👍
36.5 numara ayakkabıda istermisiniz bayım
45 numara olmalı36.5 numara ayakkabıda istermisiniz bayım
Geçmiş olsun. Oturduğun yerden slottan beleş kazanırken iyiydi. Keşke Hayat hep öyle güzel olsa.Beni kimse kovamaz ben istifa ederim
~ inek testo