Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Muhabbeti

Şiva1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
161
256
63
Geçen haftadan beri 130K kaybettim hırs yaptım gittim iPhone 17 proyu da sattım 105K ya onun parasınıda piç ettim elde var sıfır 10K da borç aldım oda gitti durumlar bu

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,953
28,134
113
Geçen haftadan beri 130K kaybettim hırs yaptım gittim iPhone 17 proyu da sattım 105K ya onun parasınıda piç ettim elde var sıfır 10K da borç aldım oda gitti durumlar bu
bu kumardan para mara kazanılmaz iyice cıvkı cıktı kaç senedir oynuyoruz bi araba anca aldık burdan gelen kazanç ile
o kadar sinir stres kayıp üzüntünün yanında hiçbir şey
o yüzden ben beklenti içine girmiyorum artık en sağlıklısı bu olur bence
telefonu satmasan olurmuş ama orada hata yapmışsın

kaira1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
392
169
43
akıl vermek gibi olmasında hacım sabırsız ve hırslı olduğun an kumarda çakılırsın 10 senedir oynuyorum allaha şükür bu raddeye gelmedim ama çok borca battığım altından kalkamıyacağımı düşündüğüm çok zaman oldu silkelenip ileri bakmak lazım

Şiva1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
161
256
63
bu kumardan para mara kazanılmaz iyice cıvkı cıktı kaç senedir oynuyoruz bi araba anca aldık burdan gelen kazanç ile
o kadar sinir stres kayıp üzüntünün yanında hiçbir şey
o yüzden ben beklenti içine girmiyorum artık en sağlıklısı bu olur bence
telefonu satmasan olurmuş ama orada hata yapmışsın
Normal de slota fazla takılmam ama yaptığım kuponlar hep tek den gitti 80k 167k 54k tek golden 2 sayıdan 1 sayıdan gitti bu sefer slota girdim girmez olaydım 130k+17proyu da slota bıraktım durmasını bilemedim doğru diyorsun bu işlerin iyice bku çıkmış para falan kazanılmaz slottan hiç kazanamazsın.

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,570
1,079
113
Normal de slota fazla takılmam ama yaptığım kuponlar hep tek den gitti 80k 167k 54k tek golden 2 sayıdan 1 sayıdan gitti bu sefer slota girdim girmez olaydım 130k+17proyu da slota bıraktım durmasını bilemedim doğru diyorsun bu işlerin iyice bku çıkmış para falan kazanılmaz slottan hiç kazanamazsın.
Kötü olmuş geçmiş oldun

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,612
2,068
113
Unutamadım lovvvv ne imiş be bu sevda denen olay kaç yıl oldu kimler geldi geçti aklım hala sadece o kadında kara gözlerinde zor çok özledim tüm sevipte kavuşamayan dostlara yada aklından çıkaramayanlara

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,064
18,092
113
Unutamadım lovvvv ne imiş be bu sevda denen olay kaç yıl oldu kimler geldi geçti aklım hala sadece o kadında kara gözlerinde zor çok özledim tüm sevipte kavuşamayan dostlara yada aklından çıkaramayanlara
Bu şarkı Lise aşkım Tuğba ya gelsin. Müslümcuydu kendisi:)

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,187
6,150
113
Yahu içime dert oldu uyurdum normalde uyumadım tumbet güç bela 2 attık 4 le başladık iki kupon tutu felan 7-8 yaptık arada kupon yaptık kombine bir slota girem dedim paranin anasını ağlatti ulan kaybedebilirim eyvallah riski alıyoruz zaten slota girdik yedi tüm parayı son dakka golüyle bir kupon geldi 2.9 ulan hali hazırda 6-7k yedi slot 2.9 gelince tekrar girdim 800 aldım 97 verdi birdsha aldim 70 küsur verdi birdsha aldim 36 verddi yahu hocam ekran patlamiyor aw nerede şans nerede rtp mtp bu nasıl bir şey Ağa ya

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,064
18,092
113
Yahu içime dert oldu uyurdum normalde uyumadım tumbet güç bela 2 attık 4 le başladık iki kupon tutu felan 7-8 yaptık arada kupon yaptık kombine bir slota girem dedim paranin anasını ağlatti ulan kaybedebilirim eyvallah riski alıyoruz zaten slota girdik yedi tüm parayı son dakka golüyle bir kupon geldi 2.9 ulan hali hazırda 6-7k yedi slot 2.9 gelince tekrar girdim 800 aldım 97 verdi birdsha aldim 70 küsur verdi birdsha aldim 36 verddi yahu hocam ekran patlamiyor aw nerede şans nerede rtp mtp bu nasıl bir şey Ağa ya
Slot pişmanlıktır

mrmaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
370
109
43
İlk zamanlar bir merakla başlayan, sonra eline yalandan biraz kazanç geçince bunu kolay yoldan bir geçim kaynağı olarak algılayan, ben bunu başarırım psikolojisiyle kumarın derinliklerine sürülen, aslında hatasını anlasa da o kadar kayıptan sonra bir de zararı kurtarma çılgınlığına daha fazla para bulmaya, kaybettikçe bu kez borçlardan kurtulmak için bir diğer sebebe tutunmaya çalışarak en sonunda bir hastalık seviyesinde bağımlılığa kapılarak doğru düşünüp kararlar alamayacak durumda ne zararını, ne de borçlarını ödeyemeyecek duruma düşenleri görüyor, belki de bunu çoğumuz yaşıyoruz, toplumdan, aileden uzaklaştıkça bu illete daha da sıkı sıkıya sarılanlar var, bir nevi uyuşturucu gibi bağımlılık yapan ve bence aslında tedavi edilmesi gereken bir hastalık olan bu şey insanı yalnızlaştıran, maddi manevi perişan eden ve her yola sürüklemesi muhtemel bir tehlikeli alışkanlık değil mi?
En kötü olan şey ise alıştıkça eline gelenden tatmin olmayarak devam etmek ve sonunda onu da kaybetmek kısır döngüsü içinde hayata tutunamamaktır.
Kimbilir burada içimizde ben dahil ne hikayeler vardır, ne yaşanmışlıklar, ağır yaşam koşulları, utanç v.s. , bir dokun bir ah işit demişler.
Bu forumda bizler zaman zaman esprili güzel şeyler yazıyoruz, bazen de böyle içini dökmek için bir fırsat.
Zaten herkes biliyor, anlıyor, yaşanmışlıklar vardır bir ucundan.
Bir sınırı yok bunun, en kötüsü de bu.
Kimseye akıl verecek değilim, ama benden yitip giden koca yılların adına demek istediğim, olabiliyorsa bir haddi, hududu olsun.
Herkese selamlar.