- 161
- 256
- 63
Geçen haftadan beri 130K kaybettim hırs yaptım gittim iPhone 17 proyu da sattım 105K ya onun parasınıda piç ettim elde var sıfır 10K da borç aldım oda gitti durumlar bu
bu kumardan para mara kazanılmaz iyice cıvkı cıktı kaç senedir oynuyoruz bi araba anca aldık burdan gelen kazanç ileGeçen haftadan beri 130K kaybettim hırs yaptım gittim iPhone 17 proyu da sattım 105K ya onun parasınıda piç ettim elde var sıfır 10K da borç aldım oda gitti durumlar bu
akıl vermek gibi olmasında hacım sabırsız ve hırslı olduğun an kumarda çakılırsın 10 senedir oynuyorum allaha şükür bu raddeye gelmedim ama çok borca battığım altından kalkamıyacağımı düşündüğüm çok zaman oldu silkelenip ileri bakmak lazımGeçen haftadan beri 130K kaybettim hırs yaptım gittim iPhone 17 proyu da sattım 105K ya onun parasınıda piç ettim elde var sıfır 10K da borç aldım oda gitti durumlar bu
Normal de slota fazla takılmam ama yaptığım kuponlar hep tek den gitti 80k 167k 54k tek golden 2 sayıdan 1 sayıdan gitti bu sefer slota girdim girmez olaydım 130k+17proyu da slota bıraktım durmasını bilemedim doğru diyorsun bu işlerin iyice bku çıkmış para falan kazanılmaz slottan hiç kazanamazsın.bu kumardan para mara kazanılmaz iyice cıvkı cıktı kaç senedir oynuyoruz bi araba anca aldık burdan gelen kazanç ile
o kadar sinir stres kayıp üzüntünün yanında hiçbir şey
o yüzden ben beklenti içine girmiyorum artık en sağlıklısı bu olur bence
telefonu satmasan olurmuş ama orada hata yapmışsın
Kötü olmuş geçmiş oldunNormal de slota fazla takılmam ama yaptığım kuponlar hep tek den gitti 80k 167k 54k tek golden 2 sayıdan 1 sayıdan gitti bu sefer slota girdim girmez olaydım 130k+17proyu da slota bıraktım durmasını bilemedim doğru diyorsun bu işlerin iyice bku çıkmış para falan kazanılmaz slottan hiç kazanamazsın.
Bu şarkı Lise aşkım Tuğba ya gelsin. Müslümcuydu kendisiUnutamadım lovvvv ne imiş be bu sevda denen olay kaç yıl oldu kimler geldi geçti aklım hala sadece o kadında kara gözlerinde zor çok özledim tüm sevipte kavuşamayan dostlara yada aklından çıkaramayanlara
Evlisin dimi Metin dayım şuan ne mutlu sanaBu şarkı Lise aşkım Tuğba ya gelsin. Müslümcuydu kendisi![]()
Onunla değil amaEvlisin dimi Metin dayım şuan ne mutlu sana
Aklın onda kalmış ama aman yenge görmesinOnunla değil ama![]()
Yok be ne kalacak çoktan unuttumAklın onda kalmış ama aman yenge görmesin
Slot pişmanlıktırYahu içime dert oldu uyurdum normalde uyumadım tumbet güç bela 2 attık 4 le başladık iki kupon tutu felan 7-8 yaptık arada kupon yaptık kombine bir slota girem dedim paranin anasını ağlatti ulan kaybedebilirim eyvallah riski alıyoruz zaten slota girdik yedi tüm parayı son dakka golüyle bir kupon geldi 2.9 ulan hali hazırda 6-7k yedi slot 2.9 gelince tekrar girdim 800 aldım 97 verdi birdsha aldim 70 küsur verdi birdsha aldim 36 verddi yahu hocam ekran patlamiyor aw nerede şans nerede rtp mtp bu nasıl bir şey Ağa ya
Hanım biliyor hatta kızımız olursa ismini Tuğba koyalım diyordum puhahahaAklın onda kalmış ama aman yenge görmesin
Tabi doğrudur hayran olduğu sanatçı bile aklında 😁Yok be ne kalacak çoktan unuttum
Çocukken bizde Müslüm ibo falan dinliyordukTabi doğrudur hayran olduğu sanatçı bile aklında 😁
Vay be 🙂Hanım biliyor hatta kızımız olursa ismini Tuğba koyalım diyordum puhahaha![]()
Yaş kac oldu mübarekÇocukken bizde Müslüm ibo falan dinliyorduk![]()
15-16 yaşında ne aşkı kirvecan Kendi kendimizi kandırıyormusuzVay be 🙂