- 18,440
- 10,092
- 113
Geçmiş Olsun limon ye kabuğu ile beraberboğazım 1 haftadır ağrıyordu dünden beri ağırlaştı sigaradan bile tat alamaz olduk tatlı tatlı kaşınıyor birde
ballı süt içeyim dedim bal kalmamış evde
ilaçta kalmamış evde
geceyi huzurlu geçirmelik bi tarif var mı geçici internetteki saçmalıklar dışında
öldürcen adamı amkGeçmiş Olsun limon ye kabuğu ile beraber
@TestoHaylan06 al reis kabuklu geldi burdan 😂 bundan bahsediyorum ne kadar güvenceksin ki git doktoraGeçmiş Olsun limon ye kabuğu ile beraber
Dostum benimde boğazım hassas kendimden biliyorum ben ölmediğime göre güzelce yıkayıp kabuğu ile yiyecen sanki asit ic dedik kardeşim millet yazın dondurma yerken ben yiyemiyorum ılık su içiyorum arada yediğim bakıyorum şişecek bademcik hemen limon yiyorum söküyor atıyoröldürcen adamı amk
Hasta olan ben değilim kankacım kurban olduğum hadi birincide çaktırmadım ama artık vakti geldi yanlış kişiye tavsiyelerde bulunuyorsun ısrarla.... zorla hasta mı oluyum ne diyon kurban 🤣🤣@TestoHaylan06 al reis kabuklu geldi burdan 😂 bundan bahsediyorum ne kadar güvenceksin ki git doktora
oooo bol şansle2 olsn buda @fearjr1992
Aman olma Kıymetli dostum pardon🤣Hasta olan ben değilim kankacım kurban olduğum hadi birincide çaktırmadım ama artık vakti geldi yanlış kişiye tavsiyelerde bulunuyorsun ısrarla , zorla hasta mı oluyum ne diyon kurban 🤣🤣
battıq eve gircekmısızoooo bol şansle
Biliyorum dostum hasta olan sen değilsin ama hasta gibi cevap verdin bende sana cevap verdim sakin ol sen hastasın demedimHasta olan ben değilim kankacım kurban olduğum hadi birincide çaktırmadım ama artık vakti geldi yanlış kişiye tavsiyelerde bulunuyorsun ısrarla.... zorla hasta mı oluyum ne diyon kurban 🤣🤣
ev hala atıyor 2 ğçlük arka arkaya lazımbattıq eve gircekmısız
gelmezzz 2dk var yanlıs tercihev hala atıyor 2 ğçlük arka arkaya lazım
nazarlık olsun ne diyelimgelmezzz 2dk var yanlıs tercih
Tamam kurbannn 💫Biliyorum dostum hasta olan sen değilsin ama hasta gibi cevap verdin bende sana cevap verdim sakin ol sen hastasın demedim![]()
Eyvallah acil şifalarrrrTamam kurbannn 💫
Nazarlık olsun diye diye götümüzde yüz tane delikle geziyoruz Allah hayırlısını versin 🤣🤣nazarlık olsun ne diyelim
4 kaldıda 1dkda gelmeznazarlık olsun ne diyelim