Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Geçmeyen Boğaz Ağrısı

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
617
528
93
Sırf karı resmi var diye cevap veriyorum.
Eczaneye gidip bir adet tantum Verde alıyor ve 3 fis günde 3 kere.
2 güne boğaz köprüsü gibi olursun

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
812
358
63
boğazım 1 haftadır ağrıyordu dünden beri ağırlaştı sigaradan bile tat alamaz olduk tatlı tatlı kaşınıyor birde
ballı süt içeyim dedim bal kalmamış evde
ilaçta kalmamış evde
geceyi huzurlu geçirmelik bi tarif var mı geçici internetteki saçmalıklar dışında
Geçmiş Olsun limon ye kabuğu ile beraber

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
812
358
63
öldürcen adamı amk
Dostum benimde boğazım hassas kendimden biliyorum ben ölmediğime göre güzelce yıkayıp kabuğu ile yiyecen sanki asit ic dedik kardeşim millet yazın dondurma yerken ben yiyemiyorum ılık su içiyorum arada yediğim bakıyorum şişecek bademcik hemen limon yiyorum söküyor atıyor

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,377
20,928
113
@TestoHaylan06 al reis kabuklu geldi burdan 😂 bundan bahsediyorum ne kadar güvenceksin ki git doktora
Hasta olan ben değilim kankacım kurban olduğum hadi birincide çaktırmadım ama artık vakti geldi yanlış kişiye tavsiyelerde bulunuyorsun ısrarla.... zorla hasta mı oluyum ne diyon kurban 🤣🤣

Bob0666

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
360
184
43
Hasta olan ben değilim kankacım kurban olduğum hadi birincide çaktırmadım ama artık vakti geldi yanlış kişiye tavsiyelerde bulunuyorsun ısrarla.... zorla hasta mı oluyum ne diyon kurban 🤣🤣
Biliyorum dostum hasta olan sen değilsin ama hasta gibi cevap verdin bende sana cevap verdim sakin ol sen hastasın demedim :)