Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Geçmiş 23 Nisan İçin Şiir

gallipolli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,049
755
113
Ahbe reis 15 yasinda kız lisesi önünde tünerdik mahallemde halada konuştuğum var evlenip boşanmış evlenelim diyenle dolu
Bana da geçenlerde tahminimce psikolojikmen rahatsız bir kız oturdu, geçen dediğim de yarım yılı var. Öpmeye felan kalktı zorla, kaçtım.

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,790
22,545
113
Elim ayağım titremez yahu, ben güzel niyet ile severim birisini ama heyecanlanır mıyım evet, streslenirim zaten aşırı streslenmeden 19 yaşında saçlar bembeyaz oldu.
Niye la karıların kızların güzel parfümler sıkıp havalı gezmelerine bakmayın erkeklerden daha yıkıklar , yıkık olduklarını onlara hissettirseniz kulunuz olurlar ama onları gözünüzde büyütürseniz en haysiyetsiz insan olarak kalırsınız bunu unutmayın. Şimdi ne yazsak boş 5 tane kızla takılıp sabah kahvaltısını biriyle öğlen yemeğini başka biriyle yiyen insan konuşuyor

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
625
93
Hoşgeldin 23 nisan neşe doluyor insan insan istiyor cocuk olmak dertlerinden kurtulmak
nece insanlar gördüm üstünde kıyafet var icinde insanlık yok nece cocuklar gördüm icinde cocuk var üstünde kıyafet yok
herkes 23 nisanı kutlasın büyük kücük demeden herkes nesesini yasasın bol bol
ey 23 nisan hosgeldin nicelere

bana aittir tesekkürler
23 Nisan en güzel bayram
Ne olurdu bir kere Max win alsam
Çocuklara alırdım kıyafet bot mont tencere bir kilo et
Ananı sikiyim tempobet

gallipolli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,049
755
113
Niye la karıların kızların güzel parfümler sıkıp havalı gezmelerine bakmayın erkeklerden daha yıkıklar , yıkık olduklarını onlara hissettirseniz kulunuz olurlar ama onları gözünüzde büyütürseniz en haysiyetsiz insan olarak kalırsınız bunu unutmayın. Şimdi ne yazsak boş 5 tane kızla takılıp sabah kahvaltısını biriyle öğlen yemeğini başka biriyle yiyen insan konuşuyor
Abi sen evli değil misin?