- 32,505
- 30,746
- 113
El patron kızmaz bize@Hamzaxaslan hocam bize fena kızacak gibi.
El patron kızmaz bize@Hamzaxaslan hocam bize fena kızacak gibi.
Yine anlamadım sen bana rolling açacağım zaman dmden yazarsın 😆😆Yazdım yazdım haylanım adminlere mesajimda hepsini yazdım kuzum
Ooo son çok geri kalmışsın ben sana nasıl anlatayım şimdi 🤣Ne faturası
hocam haylan abi mi açıyor kim ne yapıyor 😁@Hamzaxaslan hocam bize fena kızacak gibi.
Sen hiç yorma güzel beynini halledecez beraber İnşallah @Malatyali44 hacımın dualariylaYine anlamadım sen bana rolling açacağım zaman dmden yazarsın 😆😆
Şartları söylersin ben ona göre hareket ederim beynim durdu benim
Maçlara çalışmam için benim nakiti görmem lazım istek gelmiyor kuru kuru 😆😆Sen git maçlara çalış 😅
Para vurmak harcamak kumar oynamak para bıtmek fatura ödeyememek ısyan etmekOoo son çok geri kalmışsın ben sana nasıl anlatayım şimdi 🤣
Oda olurMaçlara çalışmam için benim nakiti görmem lazım istek gelmiyor kuru kuru 😆😆
İşkembe kokusu, şiki şiki baba şarkısı falanda lazımm yavrum🤣🤣🤣Maçlara çalışmam için benim nakiti görmem lazım istek gelmiyor kuru kuru 😆😆
dm de açıyım belki hal hatir soran olur kendim imkanlarimla ayaga kalkinca geri kapatirim nasil olsaAli abı hatırlıyormsun bu gunlerın hayalını kurmustuk
Kısacası kazanç sağlanınca kazançla aynı miktarda ortaya çıkan borç veya faturalar gibi mi yoksa gerçek fatura mıOoo son çok geri kalmışsın ben sana nasıl anlatayım şimdi 🤣
sen açıyorsun demi abim 😁Maçlara çalışmam için benim nakiti görmem lazım istek gelmiyor kuru kuru 😆😆
Kahkaha attımİşkembe kokusu, şiki şiki baba şarkısı falanda lazımm yavrum🤣🤣🤣
Bu yüzsüzlüğüne hayran kalmamak elde değil dostdm de açıyım belki hal hatir soran olur kendim ayaga kalkinca geri kapatirim nasil olsa![]()
Herhalde galiba birşeyler olacakta ne olacak bilmiyorum bekliyorumsen açıyorsun demi abim 😁
hahahahahah 😁Herhalde galiba birşeyler olacakta ne olacak bilmiyorum bekliyorum
Çekim geç gelirİlk çekim mi gelecek yoksa ilk @Shellac ım won yazıp kilit mi vuracak fena kapıştırıyorum içimde.
kimilerine gore yuzsuzluk kimilerine gore etme bulma dunyasi kimine gore nankorlugun karsiligi bakis açisina gore degisiyorBu yüzsüzlüğüne hayran kalmamak elde değil dost