- 17,036
- 9,972
- 113
Tam ters anlamda be🤣o kadar mı gözden çıkardın be Ekli dosyayı görüntüle 961232
Tam ters anlamda be🤣o kadar mı gözden çıkardın be Ekli dosyayı görüntüle 961232
Bana da 500 tl lik roll actirir misin?Tamamen roll sahibi belirleyecek onu ama konudakilere eşit dağıtılacak başarılı olursa çekiliş o bu seçim yok.
Yokluğunda bile anıyorum dostumu, sever, sayarim kendisi bilir beni. Uğraşmazsak takmıyormuş gibi oluruz ki o daha vahim.Erhanımla uğraşıyorlar![]()
sana demedim Arif efendim sen Cansın ❤Yokluğunda bile anıyorum dostumu, sever, sayarim kendisi bilir beni. Uğraşmazsak takmıyormuş gibi oluruz ki o daha vahim.
bir gün açtırırsın elbet dm bir gün yanacak inanıyorum 😂Tam ters anlamda be🤣
Polyanna yi tek geçerim, o güzel ahlakı tüm kriterlere bedeldirHojamm Sen söyle mine tugay mi ? Pollyanna mi ?
Hangisi vecibedir bize
Öhö öhöBirazdan şimdi roll açılıyor yarısı dağıtım olacak şekilde 2. Bi roll daha olacak sonrasında
Ban kırmızı çizgimizdir hocam aman diyim bir sakatlık olmasinBu cevabı ban fatihi @Erhan2121 dostumuz versin fatih hocam. Forumda ban a karşı bağışıklığı bulunan tek üyedir vesselam.
Eyvallah dost mesaj alindi, şu forumda seni sakata getirecek en son kişi Arif Efendidir bu da böyle biline van münit, bi daha davosa gelmem.Ban kırmızı çizgimizdir hocam aman diyim bir sakatlık olmasin
Hayirli geceler hosgeldinBizim mesai başladı, Bol şans kesene bereket, cümleten hayırlı geceler
Sana birsey diyim mi snaa karşı lisan da hata bile yapmaktan korkuyorum valla çünkü daha oncede dedim biz forum olarak senin gibi adami hak etmiyoruz hakkini odiyemeyiz dusun ki paran yokken bile gönülleri fethediyorsun paran olsa harbiden muridlerin olarak seni uçururduk galiba puahaEyvallah dost mesaj alindi, şu forumda seni sakata getirecek en son kişi Arif Efendidir bu da böyle biline van münit, bi daha davosa gelmem.
Hayirli geceler nba tek takip edicem galiba bugunNeyss hocam cvp verene kadar sabah olur yarın da is var yatalım en iyisi hayırlı geceler
Önümüzdeki Cuma namazından sonra cevabımı söylerim dost.Neyss hocam cvp verene kadar sabah olur yarın da is var yatalım en iyisi hayırlı geceler
İnşallah dost o gün de gelir elbet.Sana birsey diyim mi snaa karşı lisan da hata bile yapmaktan korkuyorum valla çünkü daha oncede dedim biz forum olarak senin gibi adami hak etmiyoruz hakkini odiyemeyiz dusun ki paran yokken bile gönülleri fethediyorsun paran olsa harbiden muridlerin olarak seni uçururduk galiba puaha
Selamlar kardeşimBan kırmızı çizgimizdir hocam aman diyim bir sakatlık olmasin
✅ 👏 👏Ekli dosyayı görüntüle 961220
Şu tabloyu gururla paylaşmak boynumun borcudur sayın forumuma #100 hedef diyerek yola çıktık ve başarılı olduk teşekkürler herkese umarım 2 rollden birisi en az başarılı olur min 5.000₺ veririz. @Daimon @Shellac won kilit hocam✅ özelden ulaşılacak çekimden sonra tekrardan teşekkürler beyler.