Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET / 3'lü karışık⚽⚽🎾

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
47794.07
Kupon Oranı
2.16

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
818
113
Tamamen roll sahibi belirleyecek onu ama konudakilere eşit dağıtılacak başarılı olursa çekiliş o bu seçim yok.
Bana da 500 tl lik roll actirir misin?
O 500 u ben istemiyorum
Herkes gibi esit sartlarda cekiliste olmak istiiyorum. Sadece 2-3 mac kombin yapip ilk rolumu acmak istiyorum?

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,397
6,508
113
Bizim mesai başladı, Bol şans kesene bereket, cümleten hayırlı geceler

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,641
53,399
113
Eyvallah dost mesaj alindi, şu forumda seni sakata getirecek en son kişi Arif Efendidir bu da böyle biline van münit, bi daha davosa gelmem.
Sana birsey diyim mi snaa karşı lisan da hata bile yapmaktan korkuyorum valla çünkü daha oncede dedim biz forum olarak senin gibi adami hak etmiyoruz hakkini odiyemeyiz dusun ki paran yokken bile gönülleri fethediyorsun paran olsa harbiden muridlerin olarak seni uçururduk galiba puaha

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,641
53,399
113
Neyss hocam cvp verene kadar sabah olur yarın da is var yatalım en iyisi hayırlı geceler

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,804
17,842
113
Sana birsey diyim mi snaa karşı lisan da hata bile yapmaktan korkuyorum valla çünkü daha oncede dedim biz forum olarak senin gibi adami hak etmiyoruz hakkini odiyemeyiz dusun ki paran yokken bile gönülleri fethediyorsun paran olsa harbiden muridlerin olarak seni uçururduk galiba puaha
İnşallah dost o gün de gelir elbet.

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
tebrikler

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,386
91,536
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...