- 28,160
- 13,769
- 113
kesene bereket usta da bende 250 ona atayım almayanlara atsın@fearjr1992 para yeterse bu arkadaşın hesaba da at 10 20 bu da alsın
kesene bereket usta da bende 250 ona atayım almayanlara atsın@fearjr1992 para yeterse bu arkadaşın hesaba da at 10 20 bu da alsın
Adamtalep çok var 250 de ben atayım betplayden doğum günü bonusu aldık roll açmıştım iptal edeyim rollü arkadaşlara trx atalım
reisim bana da yardımcı olur musuntalep çok var 250 de ben atayım betplayden doğum günü bonusu aldık roll açmıştım iptal edeyim rollü arkadaşlara trx atalım
Bunlar harici 4 kişi daha yazdı 13-14 kişiye 10-10 atıcam işlem kesintisi ile zaten anca yeter kardo herkesin işi görülsün ama kızdım bir@fearjr1992 para yeterse bu arkadaşın hesaba da at 10 20 bu da alsın
Eyvallah dost nice yillaratalep çok var 250 de ben atayım betplayden doğum günü bonusu aldık roll açmıştım iptal edeyim rollü arkadaşlara trx atalım
At kardom bana 250talep çok var 250 de ben atayım betplayden doğum günü bonusu aldık roll açmıştım iptal edeyim rollü arkadaşlara trx atalım
Kanka sen bana at nesiden bı canlı yapayım 🤣🤣🤣kesene bereket usta da bende 250 ona atayım almayanlara atsın
ulan roll açmıştım size atacam diye roll iptalKanka sen bana at nesiden bı canlı yapayım 🤣🤣🤣
Her zamanki gibi kuzen Şaşmaz aslaBunlar harici 4 kişi daha yazdı 13-14 kişiye 10-10 atıcam işlem kesintisi ile zaten anca yeter kardo herkesin işi görülsün ama kızdım bir
Tık konuda olmayan çakallar yazıyor hala skskkdmd
önemi yok sen para yettıgınce gonder herkese muhattabım olmayanlara da gönder herkes yarın holigandan ekmek yesinBunlar harici 4 kişi daha yazdı 13-14 kişiye 10-10 atıcam işlem kesintisi ile zaten anca yeter kardo herkesin işi görülsün ama kızdım bir
Tık konuda olmayan çakallar yazıyor hala skskkdmd
@joafelix bu dostumuza da gün içinde ulaş bana yeterAt kardom bana 250
Yi
Dkcfm
9 dk kaldı kuzen iptal edeyim ben sana attığıma atmaAt kardom bana 250
Yi
Dkcfm
Bu gönderme için ne yapmamız gerekiyrAt kardom bana 250
Yi
Dkcfm
Holigana giricen tron yatırım 10 TL yapican adresi @fearjr1992 aticanBu gönderme için ne yapmamız gerekiyr
okur musun rica etsemBu gönderme için ne yapmamız gerekiyr
Eyvallah sagolokur musun rica etsem
Ben göndermiştim ama iptalmi edeyimTrust geçiyorum birazdan isteyeceğim beyler
sabret adam yazdığında formu doldur gönderBen göndermiştim ama iptalmi edeyim