- 6,437
- 1,880
- 113
Yok ben bilmediğim için göndermiş bulundum dost yoksa ndn sabretmeyimsabret adam yazdığında formu doldur gönder
Yok ben bilmediğim için göndermiş bulundum dost yoksa ndn sabretmeyimsabret adam yazdığında formu doldur gönder
fear bizim 250 lileri birleştirdi 500 lük dede aldı şuan son 4 spin 2x carpan var ve kazanc 27 tl kara kara düşünüyor PAFOWÜPĞQĞPQEĞÜQWsabret adam yazdığında formu doldur gönder
Birde @GOKAYBET in kendisi 🤣🤣bu konuda gokayın rolü dışında herşey var
Max geliyormuş birde vay arkadaş 🤣🤣fear bizim 250 lileri birleştirdi 500 lük dede aldı şuan son 4 spin 2x carpan var ve kazanc 27 tl kara kara düşünüyor PAFOWÜPĞQĞPQEĞÜQW
Yok la trusta 0,002 eth geçiyor oda 289fear bizim 250 lileri birleştirdi 500 lük dede aldı şuan son 4 spin 2x carpan var ve kazanc 27 tl kara kara düşünüyor PAFOWÜPĞQĞPQEĞÜQW
taçlar patladı 500x çaktı zıplıyo yatakta suan hissediyorumMax geliyormuş birde vay arkadaş 🤣🤣
Dost gönderdik 6 dk kaldı iptal edelimmi ne yapalimBunlar harici 4 kişi daha yazdı 13-14 kişiye 10-10 atıcam işlem kesintisi ile zaten anca yeter kardo herkesin işi görülsün ama kızdım bir
Tık konuda olmayan çakallar yazıyor hala skskkdmd
at iban atayım bende valla bidaha yazmam atmam ahahahhaYok la trusta 0,002 eth geçiyor oda 289
Lira yapıyor 251 attım Binance tr
Globale geçir
Takla attır kaldı 220
Lira amq smmdmd dur çözcem şiödi
Dkddö
Adam yazacak iptal edinDost gönderdik 6 dk kaldı iptal edelimmi ne yapalim
Atıyorumat iban atayım bende valla bidaha yazmam atmam ahahahha
gelsin atmasada olur o kazansın yeter bizetaçlar patladı 500x çaktı zıplıyo yatakta suan hissediyorum
10 10 yerine 1 k 1k atar o 😏gelsin atmasada olur o kazansın yeter bize
La içerdeyim altıma sıçıcam her geçen dk Dm artıyor ifşataçlar patladı 500x çaktı zıplıyo yatakta suan hissediyorum
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yapıştır gelsinLa içerdeyim altıma sıçıcam her geçen dk Dm artıyor ifşa
Modu açasım geldi
Kardo akskdkddk seversinnn 😅😅😍😍😍
Gören yazıyor 🤣🤣La içerdeyim altıma sıçıcam her geçen dk Dm artıyor ifşa
Modu açasım geldi
Kardo akskdkddk seversinnn 😅😅😍😍😍
İşleme alındı mıo degılde bu mojo hala odemedı 6 yı şu 2lik kodu 100 100 asılacaktım bi gelmedi para
Geliro degılde bu mojo hala odemedı 6 yı şu 2lik kodu 100 100 asılacaktım bi gelmedi para
25 30 cektım bu ay 4-5 defa burdan normalde hızlı gonderıyolardıGelir
Ama sabah ya belki
Ondan aksattı daha önce senin ordan yüksek çekimler vardı diye hatırlıyorum ben