- 42,387
- 33,813
- 113
Sabah sabah uğraşma benimle rica ediyorumne yapabilirim şuanda sence ?
Oooo piti piti karamela sepeti 🤣🤣ne yapabilirim şuanda sence ?
yav ethyi niye karıştırıyor trondsn direkt saydın ya burayaEkli dosyayı görüntüle 908066
Anlayan çeviremiyoruz eth den trona?
takılıyorum ya birazdan fear sanada atsın holigana akşam kodları alırsınSabah sabah uğraşma benimle rica ediyorum
Ulaa kuzen varya 🤣Ekli dosyayı görüntüle 908066
Fee ücretinden dolayı çeviremiyorsunEkli dosyayı görüntüle 908066
sağlık raporu icin verıcem para alıyor mu sağlık ocağı bılgın var mı ınternette alınıyor falan demısler de doktor bişi söylemedı bugun. seneler önce almıştım ama o zamanlar para vermemıstımsık dişini bişi kalmadı kandan sonra yer yatarsın
Alakası yok hallettim at sende 10Fee ücretinden dolayı çeviremiyorsun
250sağlık raporu icin verıcem para alıyor mu sağlık ocağı bılgın var mı ınternette alınıyor falan demısler de doktor bişi söylemedı bugun. seneler önce almıştım ama o zamanlar para vermemıstım
atayım balımAlakası yok hallettim at sende 10
Tl tron yatırım holigan bet
valla hiçbir bilgim yok yalan olmasın çek bankadan giderken 1.000 tl cebınde dursun iştesağlık raporu icin verıcem para alıyor mu sağlık ocağı bılgın var mı ınternette alınıyor falan demısler de doktor bişi söylemedı bugun. seneler önce almıştım ama o zamanlar para vermemıstım
Sağlık ocağı almıyor ucretsağlık raporu icin verıcem para alıyor mu sağlık ocağı bılgın var mı ınternette alınıyor falan demısler de doktor bişi söylemedı bugun. seneler önce almıştım ama o zamanlar para vermemıstım
attım reisİşlem tamam liste 10
Tl tron yatırım kripto adresi ve işlem tutar bilgisi atsın yeni dm den
attımİşlem tamam liste 10
Tl tron yatırım kripto adresi ve işlem tutar bilgisi atsın yeni dm den
feara tron gönderHastaneler alır sağlık ocağı almaz nokta