- 1,466
- 494
- 83
Bu para pis birşey kanka yapmiycagi şey yok kumarci adaminVay be solsk abim sende mi be sende mi ulan şaşırmaya devam ediyorum.
Bu para pis birşey kanka yapmiycagi şey yok kumarci adaminVay be solsk abim sende mi be sende mi ulan şaşırmaya devam ediyorum.
Eskiden küçük paralarla büyük kazançlar sağlanırdı şimdilerde de eline ne geçse basıyor millet. Çünkü beyin işlevini yitirmiş. Dopamin serotonin yerlerde. Daha çok böyle olaylar olurHepsi bu kodlar yuzunden insanlari slota alistirip inat ettiriyorlar adamlar rolerin ortasinda gidip slot oynuyorlar onun icin forumun rollerinin yarisonda oduller ulasmiyor gff
Evet onun icin aman para alis verisi yapmayin hic bi kumarbazlaEskiden küçük paralarla büyük kazançlar sağlanırdı şimdilerde de eline ne geçse basıyor millet. Çünkü beyin işlevini yitirmiş. Dopamin serotonin yerlerde. Daha çok böyle olaylar olur
Tebrik ederim 🙏Kazancın daim olsunGelirse @Wiskas 500 rolling bakiyesi
Eskiden kodlar iyiydi sitelerin eklemeleri güzeldi , 2-3 sene böyle yaparak tüm Türk halkını kumara alıştırdılar bugün olmasa mutlaka yarın bir siteden para buluyordu sonra birden bir gecede tüm muslukları bir kapattılar insanlar bağımlı olduğu ile kaldı üstüne birde slotları kapattılar ödeme vermiyor , doğal olarak krize giren mi dersin ne dersen de ortalık bunlarla doldu bunlar hep zehir Türklere yapılan zulüm, düşmanlık başka birşey değil iplerimiz hala onlarda.Eskiden küçük paralarla büyük kazançlar sağlanırdı şimdilerde de eline ne geçse basıyor millet. Çünkü beyin işlevini yitirmiş. Dopamin serotonin yerlerde. Daha çok böyle olaylar olur
Sahtekar wişkaşBu wiskas geçen gün birine edep dersi veriyordu yok roll parasını aldın yok bilmemne diye konuda şimdi aynı şeyi kendi yaptı ha
Buranin ozelligi budur dinime söven musluman olsa kurali var burda herkes ustundeki camuru boyle baskasina atarBu wiskas geçen gün birine edep dersi veriyordu yok roll parasını aldın yok bilmemne diye konuda şimdi aynı şeyi kendi yaptı ha
TeşekkürlerTebrik ederim 🙏Kazancın daim olsun
Uğurlu geldiİlk iş günümde yaşanan rezalet hahshshshshshsh 🤣🤣🤣 @TestoHaylan06
Uyumadım aw işe gidiyorum böyle uğur mu olur 🤣🤣🤣🤣🤣Uğurlu geldi![]()
Paçalardan akıyor rezillik 😆 zıldır zıldır domates kabuklu hemideİlk iş günümde yaşanan rezalet hahshshshshshsh 🤣🤣🤣 @TestoHaylan06
Hayatın bana sunduğu sürpriz ve güzellikler 🤪😁Paçalardan akıyor rezillik 😆 zıldır zıldır domates kabuklu hemide
Bet değeri 1 oran 3 kazanç 3₺ onuda 3 maça atti 12₺ son 12₺ yide 3 maça atti 83₺ aldı ve gittiMeto kupon kazancı neydi ne kadar koyup kaçtı wiskas merak ettim