Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gsm Operatörleri

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,417
3,802
113
Sınırsız paket aldım yapacak bir şey yok internet, konuşma ama herşey sınırsız 990 TL .Başka türlü her ay internet paketi alıyordum en son 50 GB 500 TL idi, şu an rahatım, gerginlik yok
Vodafone sınırsız paketin de sadece 15 gb kadarını hot spot'ta kullandırıyor. Yani başka cihazda sadece 15 gb kadarını kullandırıyor

gryhnbrnci

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,613
294
83
Faturalıya geçmek istemiyorum. Sinirlendiğim husus adilerin faturalıya geçirmeye çalışırken faturalı kelimesini kullanmayıp adına kampanya demeleri. Düpedüz dolandırıcılıktır bunun adı. Belli yaşın üstündeki müşteriler de bu kelime oyunlarına çok rahat kanarlar
O konuda haklısın ama ilk deda faturalıya geçince veya hat taşıyınca çok daha cazip oluyo

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,417
3,802
113
Bide fatiraliya geçtikten sonra iptalde edilmiyor cayma bedeli bilmem ne para istiyorlar
Hem paket aşımında katmerli geçirebilmek için, hem de senin dediğin sebepten dolayı her müşteriyi faturalı yapmaya çalışıyorlar

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
Bende mındar yiyemiyorum Nedim kardeş

Faruk653465

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,051
1,559
113
En iyisi BİMCELL 20 GB İNTERNET 750 DK
310 TL
Screenshot_2026-03-24-17-37-48-257_com.turktelekom.bimcell.androidapp.jpg

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,417
3,802
113
O konuda haklısın ama ilk deda faturalıya geçince veya hat taşıyınca çok daha cazip oluyo
Limit aşımında ek dakika veya internet çok tuzlu fiyata oluyor dostum. Nitekim ek interneti bile kendileri otomatik ekliyorlar çok fahiş fiyatlar karşılığında. 500 mb ek internet 200 lira olur mu

Mesutt38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,790
383
83
Hem paket aşımında katmerli geçirebilmek için, hem de senin dediğin sebepten dolayı her müşteriyi faturalı yapmaya çalışıyorlar
Aynen öyle. Kimse dur demedigi için böyleler. Faturasızda istedikleri kadar fiyat yukseltiyorlar. Faturalı daha cazipmiş gibi fırsat sunuyorlar bir de. Bakalım sonumuz ne olucak

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
661
411
63
Bunlara dur diyecek bir otorite yok mu ülkede. Sürekli neredeyse her ay kafalarına göre habire zam yapıyorlar. Yaklaşık 1-2 sene önce zaten aniden 3 katı zam yapmışlardı. 300 liraya kullandığımız paketi ertesi gün 900 liraya kullanmaya başlamıştık. Bu nasıl iş anlamadım. Bu haramiler kafasına göre at mı koşturacaklar sürekli

Ayrıca insanları faturalıya geçirebilmek için arayıp özellikle ''faturalı'' kelimesini kullanmadan kampanya diye geçiştirerek faturalı hatta geçirmeye çalışmaları ayrı bir adilik. Faturasız hatta aşım yapıldığı zaman diledikleri gibi dk veya gb eklemeleri yapamıyorlar çünkü. Dertleri o. Yarım gb ek interneti otomatik yükleyecek ve 200 tl kesecek. 1.000 dk konuşma hakkın varsa ve 50 dk fazladan konuşmuşsan 3 katı fatura gönderecek. Faturasızda giydiremiyor böyle
İşte bu yüzden Turkcell'den faturama cihaz aldım ve ödemedim, Türk Telekom dan faturama cihaz aldım ödemedim , Vodafonedan faturma cihaz aldım ödemedim. Y.... Yesinler , borçlar varlık fonlarına devir oluyor ödemiyorum alamıyorlar akillanmazlar

Mesutt38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,790
383
83
İşte bu yüzden Turkcell'den faturama cihaz aldım ve ödemedim, Türk Telekom dan faturama cihaz aldım ödemedim , Vodafonedan faturma cihaz aldım ödemedim. Y.... Yesinler , borçlar varlık fonlarına devir oluyor ödemiyorum alamıyorlar akillanmazlar
En iyisini yapmışsın. Bende almayı düşünüyorum ama ödeyemem diye korkuyorum

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,417
3,802
113
Aynen öyle. Kimse dur demedigi için böyleler. Faturasızda istedikleri kadar fiyat yukseltiyorlar. Faturalı daha cazipmiş gibi fırsat sunuyorlar bir de. Bakalım sonumuz ne olucak
Faturasızda örneğin aylık konuşma hakkın 1.000 dakikaysa ve o ay fazladan 50 dakika konuşmuşsan fatura 2-3 katı daha fazla geliyor. Soygun düzeni

Apollo78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
350
157
43
Faturaliya geç sende. 80 gb internet 10 bin dk 2 bin sms 510 TL veriyorm Vodafone

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,417
3,802
113
Faturaliya geç sende. 80 gb internet 10 bin dk 2 bin sms 510 TL veriyorm Vodafone
Geçen yazın baktığımda sınırsız internetli faturalı hat bin lira falandı ama sadece 15 gb'sini başka cihazlarda kullandırıyordu. O yüzden vazgeçtim. Bir de böyle saçma sapan şartları oluyor. Ben interneti genelde notebook'ta kullanıyorum telefondan hot spotla bağlayarak

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,430
2,781
113
5g çıkıcak su gibi internet yicek ona göre hazırlayın paketleri

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,376
5,258
113
Vodafone sınırsız paketin de sadece 15 gb kadarını hot spot'ta kullandırıyor. Yani başka cihazda sadece 15 gb kadarını kullandırıyor
Bunu bilmiyordum ama zaten ev internetimde sınırsız herkes rahatça kullanıyor, dışarıda ek cihaz kullanmıyorum, bu sebepten hot spot ihtiyaci duymuyorum, başka operatörlere baktın mı ya da hot spot paketi var mı ayrıdan işini görecek