Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gsm Operatörleri

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,308
680
113
haziranda sözleşmenin bitmesini bekliyorum turkcelle s çekebilmek için

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,821
26,724
113
Bunlara dur diyecek bir otorite yok mu ülkede. Sürekli neredeyse her ay kafalarına göre habire zam yapıyorlar. Yaklaşık 1-2 sene önce zaten aniden 3 katı zam yapmışlardı. 300 liraya kullandığımız paketi ertesi gün 900 liraya kullanmaya başlamıştık. Bu nasıl iş anlamadım. Bu haramiler kafasına göre at mı koşturacaklar sürekli

Ayrıca insanları faturalıya geçirebilmek için arayıp özellikle ''faturalı'' kelimesini kullanmadan kampanya diye geçiştirerek faturalı hatta geçirmeye çalışmaları ayrı bir adilik. Faturasız hatta aşım yapıldığı zaman diledikleri gibi dk veya gb eklemeleri yapamıyorlar çünkü. Dertleri o. Yarım gb ek interneti otomatik yükleyecek ve 200 tl kesecek. 1.000 dk konuşma hakkın varsa ve 50 dk fazladan konuşmuşsan 3 katı fatura gönderecek. Faturasızda giydiremiyor böyle
30 gb li paketim 300 tl telekom calisani indirimli haktan kullanoorum allahtan .ve malesef 1000 tlye paket satiolar artik nereden nasil gecirecekleeini sasirmislar ahlaksizlik diz boyu gida pahaliligi teroru yetmezmis gibi bide tel kil tuy bir suru 5 para etmez seylere dunyalari öduyoruz , ulkede 1 kg elma 200 tl ye satiliyor varin gerisini siz dusunun,vergileri falan solemiorum bile ulasim banklar yeme icme tatil temel ana ihtiyaclar heryerden vatandasin dibine kadar .ikildigi bi donemden gecioruz

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Bunu bilmiyordum ama zaten ev internetimde sınırsız herkes rahatça kullanıyor, dışarıda ek cihaz kullanmıyorum, bu sebepten hot spot ihtiyaci duymuyorum, başka operatörlere baktın mı ya da hot spot paketi var mı ayrıdan işini görecek
Paket kullanırım gene. Faturalıdan biraz daha pahalı ama en azından taahhüt yok ve aşım olduğu zaman kol gibi fatura gelme sıkıntısı yok

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
30 gb li paketim 300 tl telekom calisani indirimli haktan kullanoorum allahtan .ve malesef 1000 tlye paket satiolar artik nereden nasil gecirecekleeini sasirmislar ahlaksizlik diz boyu gida pahaliligi teroru yetmezmis gibi bide tel kil tuy bir suru 5 para etmez seylere dunyalari öduyoruz , ulkede 1 kg elma 200 tl ye satiliyor varin gerisini siz dusunun,vergileri falan solemiorum bile ulasim banklar yeme icme tatil temel ana ihtiyaclar heryerden vatandasin dibine kadar .ikildigi bi donemden gecioruz
Açlık sınırı 100 bin tl'yi geçti. Kaç kişi o parayı kazanıyor ki Türkiye'de. Kazanan da açlık sınırında yaşıyor üstelik

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,821
26,724
113
Açlık sınırı 100 bin tl'yi geçti. Kaç kişi o parayı kazanıyor ki Türkiye'de. Kazanan da açlık sınırında yaşıyor üstelik
Asgari ucret 60 bin olmali korkunc bi hayat pahaliligi var dunyada aktif her seyiyle her yonuyle en pahali ulkeyiz

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,706
8,744
113
Sözleşme bitimine yakın hattınızı turkcele taşıyın. Güzel tarifeler çıkıyor 1 boyunca kullanırsınız. Veyahut turkceldeyseniz sözleşme bitimi vodofone geçin sonra tekrar turkcele.

Victorosimhen

..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,214
7,341
113
Sözleşme bitimine yakın hattınızı turkcele taşıyın. Güzel tarifeler çıkıyor 1 boyunca kullanırsınız. Veyahut turkceldeyseniz sözleşme bitimi vodofone geçin sonra tekrar turkcele.
En iyisi türktekekom 100 gb 1 bin youtube vs sms 750 tl ttürkcel en kazıkcısı Aklınız varsa türkcel hattı almayın bile

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,737
2,644
113
2-3 ay Türkiye de 2-3 ay yurtdışında yaşıyorum sürekli gidip geliyorum, Türk hattım ile Türkiye'de aylık 20 GB paketi ay bitmeden bitiyor, yurtdışında kullandığım hattım ile 10 GB internet çok daha fazla kullanmama rağmen 2-3 GB i kaliyor ay bittiginde. Asıl internetten tecavüz ediyorlar. Gerçekten yurtdışında daha çok kullanıyorum hemde laptopa wifi paylaşıyorum telefondan. 10gb yetiyor, Türkiye de 20 GB ve daha az kullanmama rağmen yetmiyor. Resmen nitelikli dolandırıcılık

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,513
2,132
113
Ben alıştım her ay 2.5 bin TL ödüyorum yapacak bişi yok ağa öyle böyle geçiriyor

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,706
8,744
113
2-3 ay Türkiye de 2-3 ay yurtdışında yaşıyorum sürekli gidip geliyorum, Türk hattım ile Türkiye'de aylık 20 GB paketi ay bitmeden bitiyor, yurtdışında kullandığım hattım ile 10 GB internet çok daha fazla kullanmama rağmen 2-3 GB i kaliyor ay bittiginde. Asıl internetten tecavüz ediyorlar. Gerçekten yurtdışında daha çok kullanıyorum hemde laptopa wifi paylaşıyorum telefondan. 10gb yetiyor, Türkiye de 20 GB ve daha az kullanmama rağmen yetmiyor. Resmen nitelikli dolandırıcılık
90+60 olarak 2 hat 150 GB turkcel ikisi 1 ay gitmiyor kral çok haklisin

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,285
1,007
113
12 yıllık vodafone kullanıyorum 255 TL ye 30GB internet + sınırsız instagram paketi kullanıyorum.Geçebileceğim tarifeler kısmında 850 TLye herşey sınırsız full paket var ama ihtiyaç duymuyorum hayat bana güzel galiba :D

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,285
1,007
113
Ben alıştım her ay 2.5 bin TL ödüyorum yapacak bişi yok ağa öyle böyle geçiriyor
Aga sen ne yaşıyosun ya 2500 TL ödüyorsun
1774373783007.png
100GB + sınırsız youtube netflix instagram herşey sınırsız 1100 TL ya.

bycras21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,057
289
83
Vodafone 60 gb 1000 dakika 385 lira ödüyorum yeni yaptirdim

Apollo78

Tanınmış üye