@wasil senin ki yılan mıydı kuş muUşaklar yılan görünce sizu ısırmamasu içun biyere gidup su alun suyu içun. Su içene yılanlar dokunmayimiş![]()
Kral kobra@wasil senin ki yılan mıydı kuş mu
Abi bu şakaları nereden buluyorsun, ciddili soruyorum?Uşaklar yılan görünce sizu ısırmamasu içun biyere gidup su alun suyu içun. Su içene yılanlar dokunmayimiş![]()
Apo deli
Bilemem kardeş, bilemem. Portakalı soymadan içinden ne çıkacak bilemem kardeş.Apo deli
Trabzonlu temel clover hassab bide günde 4 yetmişlik içen turan reisi bi odaya koymuşlar diye başlayan bi fıkra yazasım varda gülmekten altımıza sıçarız diye vazgeçiyorum dostTemel kral geldik surekli dedigin saatteyiz suan.
Adam ne kullanıyorsa kaliteli belli . Şu kafaya erişmek için millet servet harcıyorUşaklar güzel yazu buldum rus biru varmuş yolda gideymuş o rusu tanuyanda biri o yolda gideymuş o rusu tanuyan adamun yanunda arkadaşu varmuş o rusu arkadaşuyla tanışturmak isteyiymuş rusun yanuna gitmuşlar ikisinu tanışturmak isteyen kişi o rusu eliyle işaret ederek orusbu diye bağırmuş. Rus olan kişi demuş sen ne diyeysun bana niye hakaret edeysun başkasınun yanunda biz senle arkadaşuz insan bunu arkadaşuna yapmaz. Rusun tanıdığu olan kişuda o zaman demuş ben sana hakaret etmeyrum benu yalancılukla suçlama. Rus olan kişu bana o harfiyle başlayan cümleyu söyledin demuş uşaklar kelime küfürlü olduğu içun yazamayrum. Rusu tanuyan kişu ben sana hakaret etmedum ben arkadaşuma o rus derken sen rusyalu olduğun içun senu kasdettum sen russun diye. O küfürlü kelimeyu etmedum demuş uşaklar bunun gibi yazular bilen varsa bu alandan yazsun birlukte gülelum
Allah sana akıl fikir versinUşaklar güzel yazu buldum rus biru varmuş yolda gideymuş o rusu tanuyanda biri o yolda gideymuş o rusu tanuyan adamun yanunda arkadaşu varmuş o rusu arkadaşuyla tanışturmak isteyiymuş rusun yanuna gitmuşlar ikisinu tanışturmak isteyen kişi o rusu eliyle işaret ederek orusbu diye bağırmuş. Rus olan kişi demuş sen ne diyeysun bana niye hakaret edeysun başkasınun yanunda biz senle arkadaşuz insan bunu arkadaşuna yapmaz. Rusun tanıdığu olan kişuda o zaman demuş ben sana hakaret etmeyrum benu yalancılukla suçlama. Rus olan kişu bana o harfiyle başlayan cümleyu söyledin demuş uşaklar kelime küfürlü olduğu içun yazamayrum. Rusu tanuyan kişu ben sana hakaret etmedum ben arkadaşuma o rus derken sen rusyalu olduğun içun senu kasdettum sen russun diye. O küfürlü kelimeyu etmedum demuş uşaklar bunun gibi yazular bilen varsa bu alandan yazsun birlukte gülelum