Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gülmek için Soğuk Espriler

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
310
63
Uşaklar dondurmacu varmuş maraşun oralarda. Dondurmacu birisinun dondurmasınu hazurlamuş tam verecek gibu yaparken dondurmayu hızlu hamleler yaparak vermemuş dondurmayu alan kişu demuş haçan niye dondurmayı bana vermeyeysun senunle düşmanmıyuz benum dondurma yememi istemeymisun demuş. Dondurmacu dondurmayu biraz daha vermemuş en sonunda vermuş sıra dondurmacınun parasınu alma sırası gelmuş o dondurmayu alcak olan kişu parayı uzatmuş dondurmacu tam parayu alurken parayu hızlu hamlelerle vermemuş dondurmacu demuş sen nabaysun. O kişude demuş sende bana aynısunu yapmıştun

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,745
8,782
113
Temel kral geldik surekli dedigin saatteyiz suan.

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,827
43,918
113
Temel kral geldik surekli dedigin saatteyiz suan.
Trabzonlu temel clover hassab bide günde 4 yetmişlik içen turan reisi bi odaya koymuşlar diye başlayan bi fıkra yazasım varda gülmekten altımıza sıçarız diye vazgeçiyorum dost

Qazse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
735
113
Bayadır girmiyodum konuya
Toplu okudum ve beynim error verdi
Akıl sağlığınız icin biriktirmeden okuyun

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
310
63
Uşaklar güzel yazu buldum rus biru varmuş yolda gideymuş o rusu tanuyanda biri o yolda gideymuş o rusu tanuyan adamun yanunda arkadaşu varmuş o rusu arkadaşuyla tanışturmak isteyiymuş rusun yanuna gitmuşlar ikisinu tanışturmak isteyen kişi o rusu eliyle işaret ederek orusbu diye bağırmuş. Rus olan kişi demuş sen ne diyeysun bana niye hakaret edeysun başkasınun yanunda biz senle arkadaşuz insan bunu arkadaşuna yapmaz. Rusun tanıdığu olan kişuda o zaman demuş ben sana hakaret etmeyrum benu yalancılukla suçlama. Rus olan kişu bana o harfiyle başlayan cümleyu söyledin demuş uşaklar kelime küfürlü olduğu içun yazamayrum. Rusu tanuyan kişu ben sana hakaret etmedum ben arkadaşuma o rus derken sen rusyalu olduğun içun senu kasdettum sen russun diye. O küfürlü kelimeyu etmedum demuş uşaklar bunun gibi yazular bilen varsa bu alandan yazsun birlukte gülelum

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,998
24,809
113
Uşaklar güzel yazu buldum rus biru varmuş yolda gideymuş o rusu tanuyanda biri o yolda gideymuş o rusu tanuyan adamun yanunda arkadaşu varmuş o rusu arkadaşuyla tanışturmak isteyiymuş rusun yanuna gitmuşlar ikisinu tanışturmak isteyen kişi o rusu eliyle işaret ederek orusbu diye bağırmuş. Rus olan kişi demuş sen ne diyeysun bana niye hakaret edeysun başkasınun yanunda biz senle arkadaşuz insan bunu arkadaşuna yapmaz. Rusun tanıdığu olan kişuda o zaman demuş ben sana hakaret etmeyrum benu yalancılukla suçlama. Rus olan kişu bana o harfiyle başlayan cümleyu söyledin demuş uşaklar kelime küfürlü olduğu içun yazamayrum. Rusu tanuyan kişu ben sana hakaret etmedum ben arkadaşuma o rus derken sen rusyalu olduğun içun senu kasdettum sen russun diye. O küfürlü kelimeyu etmedum demuş uşaklar bunun gibi yazular bilen varsa bu alandan yazsun birlukte gülelum
Adam ne kullanıyorsa kaliteli belli . Şu kafaya erişmek için millet servet harcıyor

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
Allah sana akıl fikir versin

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
310
63
Uşaklar yarun öğlen yada yarun akşam 3 yada 4 beni bekleyun ben komiğum diyen buraya yada bana mesaj atsun

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
310
63
Uşaklar geçenlerde hamburger yedum burgeru çok hamdu. Bunlaru nereye şikayet edecez uşaklar dükkanun ismu bile hamburgerci. Bilerek ham yemek satiyler insanlaru hasta edeceler. Ham burger yenmez uşaklar yiyen varsa yemesun tadı tazeyken yiyun uşaklar. Burdada ham burger yiyen varmu uşaklar ham yemek yemeyun uşaklar zararlıdur hasta olmayalum uşaklar

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
310
63
Uşaklar buraya daha çok vakit ayurmaya karar verdum internet işimu halledebilursem sürekli girup komik anularımı yazacağum internet işinu halledemezsem az gireceğum uşaklar numarasu olan bana numarasınu yazsun benu arasun