Ha temel guldur bizi sa a ihtiyacımız var gel senun fıkraların meşhur olur anlatta dinleyelumUşaklar mutluluk hissetmek için soğuk espriler yapaylerya bizde öyle yapalum uşaklar bildiğiniz soğuk espri varsa yazın haçan biraz eğlenelum. Komik bişey yaşadum geçenlerde eve gideydum eve girdum evdekiler aa senmu geldun dediler. Bende yok gelmedum hala yoldayum dedum buna benzer komik anısu olan varsa onlarda yazsun uşaklar hepimuz biraz gülelum ihtiyacımuz var
Konum atta sana internet veren kablonun gittiği yolu ....Uşaklar buraya daha çok vakit ayurmaya karar verdum internet işimu halledebilursem sürekli girup komik anularımı yazacağum internet işinu halledemezsem az gireceğum uşaklar numarasu olan bana numarasınu yazsun benu arasun
yıllardır bu konunun açılmasını bekliyordun sanırım dost ,selamlaradamın biri bezmiş, karısı da süpürge
bunların hepsini 1k mesaj kasmak için yaptığını düşününce daha da kötü bi hal alıyor durum ,Uşaklar akşam 3 yada 4 benu bekleyun işunuz varsa yarum bırakup beklemeye çalışun benu. Ama akşam 3 yada 4 gelemezsem internetum olmazsa beklememeye çalışun uşaklar
uşağım senin için çok güzel düşüncelerim var da belirtirsem ban atarlar herhaldeUşaklar akşam 3 yada 4 benu bekleyun işunuz varsa yarum bırakup beklemeye çalışun benu. Ama akşam 3 yada 4 gelemezsem internetum olmazsa beklememeye çalışun uşaklar
neredesin uşak internetun mu yokUşaklar akşam 3 yada 4 benu bekleyun işunuz varsa yarum bırakup beklemeye çalışun benu. Ama akşam 3 yada 4 gelemezsem internetum olmazsa beklememeye çalışun uşaklar
Uşaklar otobüste gideydum akbilimu bastum oturdum sonra muavin geldu muavinde çok kürt uşaklar yanuma geldu dedu sen bu duraktan bindun. Ee uşağum nolmuş dedum. Ben sana onumu diyeyrum haçan dedu. Tekrardan sen bu duraktan bindun. Kızdum binmeyeyimmu uşağum dedum bağırdum birbirimuzle kavga ettuk. Koltukta oturanlar bize saldurmaya başladu bana kızdular dedum bana niye kızdunuz. Adama cevap versene uşağum deduler. Ne cevabu bişey sormadu dedum. Muavin bana sen bu duraktan bindun derken bana sen bu duraktanmı bindun demek istemuş kürtçede ama ben anlayamadum uşaklar

Adamdaki luxe bak grupta köyün delisi gibi takılıyor imreniyorum valla akil yok fikir yokUşaklar otobüste gideydum akbilimu bastum oturdum sonra muavin geldu muavinde çok kürt uşaklar yanuma geldu dedu sen bu duraktan bindun. Ee uşağum nolmuş dedum. Ben sana onumu diyeyrum haçan dedu. Tekrardan sen bu duraktan bindun. Kızdum binmeyeyimmu uşağum dedum bağırdum birbirimuzle kavga ettuk. Koltukta oturanlar bize saldurmaya başladu bana kızdular dedum bana niye kızdunuz. Adama cevap versene uşağum deduler. Ne cevabu bişey sormadu dedum. Muavin bana sen bu duraktan bindun derken bana sen bu duraktanmı bindun demek istemuş kürtçede ama ben anlayamadum uşaklar
bi kaza çıkacak 🤣bak bunu burdan alın
Ulan metin adam olmazsın senUşaklar öğlen 2 yada 3. Yada akşam 3 yada 4 burda olun uyumamaya çalışun benu bekleyun
Saat 8 laz . Allah yardımcın olsun.Uşaklar bu akşam 3 yada 4 benu bekleyun bütün işlerunuzu yarum bırakun yapmamaya çalışup benu bekleyun