Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gülmek için Soğuk Espriler

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,637
1,499
113
Uşaklar mutluluk hissetmek için soğuk espriler yapaylerya bizde öyle yapalum uşaklar bildiğiniz soğuk espri varsa yazın haçan biraz eğlenelum. Komik bişey yaşadum geçenlerde eve gideydum eve girdum evdekiler aa senmu geldun dediler. Bende yok gelmedum hala yoldayum dedum buna benzer komik anısu olan varsa onlarda yazsun uşaklar hepimuz biraz gülelum ihtiyacımuz var
Ha temel guldur bizi sa a ihtiyacımız var gel senun fıkraların meşhur olur anlatta dinleyelum

Qazse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,556
723
113
Uşaklar buraya daha çok vakit ayurmaya karar verdum internet işimu halledebilursem sürekli girup komik anularımı yazacağum internet işinu halledemezsem az gireceğum uşaklar numarasu olan bana numarasınu yazsun benu arasun
Konum atta sana internet veren kablonun gittiği yolu ....
İyi ki internetin yok olsa neler olur

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar akşam 3 yada 4 benu bekleyun işunuz varsa yarum bırakup beklemeye çalışun benu. Ama akşam 3 yada 4 gelemezsem internetum olmazsa beklememeye çalışun uşaklar

oXzz41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
228
43
Uşaklar akşam 3 yada 4 benu bekleyun işunuz varsa yarum bırakup beklemeye çalışun benu. Ama akşam 3 yada 4 gelemezsem internetum olmazsa beklememeye çalışun uşaklar
bunların hepsini 1k mesaj kasmak için yaptığını düşününce daha da kötü bi hal alıyor durum ,

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
2,382
113
uşağım senin için çok güzel düşüncelerim var da belirtirsem ban atarlar herhalde

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar otobüste gideydum akbilimu bastum oturdum sonra muavin geldu muavinde çok kürt uşaklar yanuma geldu dedu sen bu duraktan bindun. Ee uşağum nolmuş dedum. Ben sana onumu diyeyrum haçan dedu. Tekrardan sen bu duraktan bindun. Kızdum binmeyeyimmu uşağum dedum bağırdum birbirimuzle kavga ettuk. Koltukta oturanlar bize saldurmaya başladu bana kızdular dedum bana niye kızdunuz. Adama cevap versene uşağum deduler. Ne cevabu bişey sormadu dedum. Muavin bana sen bu duraktan bindun derken bana sen bu duraktanmı bindun demek istemuş kürtçede ama ben anlayamadum uşaklar

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,054
7,946
113
Uşaklar otobüste gideydum akbilimu bastum oturdum sonra muavin geldu muavinde çok kürt uşaklar yanuma geldu dedu sen bu duraktan bindun. Ee uşağum nolmuş dedum. Ben sana onumu diyeyrum haçan dedu. Tekrardan sen bu duraktan bindun. Kızdum binmeyeyimmu uşağum dedum bağırdum birbirimuzle kavga ettuk. Koltukta oturanlar bize saldurmaya başladu bana kızdular dedum bana niye kızdunuz. Adama cevap versene uşağum deduler. Ne cevabu bişey sormadu dedum. Muavin bana sen bu duraktan bindun derken bana sen bu duraktanmı bindun demek istemuş kürtçede ama ben anlayamadum uşaklar
09104a144a32c1e-608x448.jpg

iboo8989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,366
1,314
113
Adamdaki luxe bak grupta köyün delisi gibi takılıyor imreniyorum valla akil yok fikir yok

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar öğlen 2 yada 3. Yada akşam 3 yada 4 burda olun uyumamaya çalışun benu bekleyun

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,620
1,157
113
Adamın biri yazmış, karısıda kış

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar bu akşam 3 yada 4 benu bekleyun bütün işlerunuzu yarum bırakun yapmamaya çalışup benu bekleyun