- 790
- 724
- 93
last of us oynamış birileri yakın zamandaarkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut
kural boyum 1.58 boydan salıncak gibi girer cikarizKomplemı dalacan içine reis 4 metre boy ne
Bilinçsiz toplum olunca maalesef böyle oluyor, şimdi desen ki projem var şunu yapmak istiyorum. Tartişma, öneri yerine ne işin var forumda, bonus kovalama vb şeyler derler. Hepsi bitik tipler tüm gün kod, bonus kovalamaktan, milleti çarpmayi denemekten beyinleri erimişTartışma kültürü hiç yok MK ülkesinde. Tamam adam sacmalamiş da yani tartışın işte zevkli bir konu. Tarihin en büyük filozoflarin tartıştığı konuların çoğu saçma mesela ama Avrupa medeniyeti kurulmuş sonucunda.
mantarin olusum evresi bu kural. uzay mekigi degil mantar o
Hocam fazla The Last of Us ve The Walking Dead dizilerini izlemissin bizde izledikte senın gıbı kapılmadıkarkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut
Ellerrr kadir kıymeeeet bilmiyor annneeeğmmm.
olm şunu chatgp ye yaptirma çok kötü yapiyor, sora ve gemini görsel de daha iyi.
Socrates kadın toplumun ortak malıdır demiş mesela. Yani canı isteyen isteyen kadına girip çıkmalı demiş adam. Şimdi socrates denen adam burada yazar olsa ne anası kalır ne bacısı.Bilinçsiz toplum olunca maalesef böyle oluyor, şimdi desen ki projem var şunu yapmak istiyorum. Tartişma, öneri yerine ne işin var forumda, bonus kovalama vb şeyler derler. Hepsi bitik tipler tüm gün kod, bonus kovalamaktan, milleti çarpmayi denemekten beyinleri erimiş![]()
dostm diziyide oyunuda izledil oynadık konuyu trolle cekme cünkü bu ciddi bir konu insanlıgın sonunu getiricek bu olay ben arastırdım herseyi suan altın arayan kisiler magara bulucak 2070 de ve kapatmyacaklar geri ve kadın be cocuk geri giricek ve virüs yayılıcakHocam fazla The Last of Us ve The Walking Dead dizilerini izlemissin bizde izledikte senın gıbı kapılmadık![]()
Abi, amateme yatmalısın.dostm diziyide oyunuda izledil oynadık konuyu trolle cekme cünkü bu ciddi bir konu insanlıgın sonunu getiricek bu olay ben arastırdım herseyi suan altın arayan kisiler magara bulucak 2070 de ve kapatmyacaklar geri ve kadın be cocuk geri giricek ve virüs yayılıcak
kim diyor bu sen mıdostm diziyide oyunuda izledil oynadık konuyu trolle cekme cünkü bu ciddi bir konu insanlıgın sonunu getiricek bu olay ben arastırdım herseyi suan altın arayan kisiler magara bulucak 2070 de ve kapatmyacaklar geri ve kadın be cocuk geri giricek ve virüs yayılıcak
ben ve ekibimizkim diyor bu sen mı
merdivenmi dayıcaz uzaylıyaistemezmisin 4 metre boyunda taş gibi bir dişi uzaylı.
Sana oksijen ver agacin kokunu si....arkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut
gün 1: araştırmalarımız devam etmekte
Şimdi bize desenki (corono öncesi) wirüs gelecek insanlarr ewden çıkmayacak koskoca istanbul en merkezi yerler bomboş kalacak burdaki çoğu insan kıçıyla güler sana şuan yazdığın konu gibi..
Akşam akşam iyi güldüm valla bozuk moralleSana oksijen ver agacin kokunu si....