Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet GÜN 3:Zombiler Çok Yakında

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,467
1,975
113
arkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut
last of us oynamış birileri yakın zamanda

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
921
391
83
Tartışma kültürü hiç yok MK ülkesinde. Tamam adam sacmalamiş da yani tartışın işte zevkli bir konu. Tarihin en büyük filozoflarin tartıştığı konuların çoğu saçma mesela ama Avrupa medeniyeti kurulmuş sonucunda.
Bilinçsiz toplum olunca maalesef böyle oluyor, şimdi desen ki projem var şunu yapmak istiyorum. Tartişma, öneri yerine ne işin var forumda, bonus kovalama vb şeyler derler. Hepsi bitik tipler tüm gün kod, bonus kovalamaktan, milleti çarpmayi denemekten beyinleri erimiş :)

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,546
4,199
113
arkadaslar zombiler 2070 yılında ortaya cıkıcak inanmayabilirsiniz fakat 1 haftadır hic uyumadım bunun pesindeyim mantar virüsünden cıkıcak ve bu virüsün yayılmasının sebebi bir kadın ve cocugu olucak bunlar ac kaldıgı icin dogada mantar arıyacaklar ve zombiye ceviren mantarı alıp eve götürecekler ve yiyecekler cocuk ve kadın zombiye dönüsücek ve salgın baslayacak bu benim düsüncem ben cok arastırma yaptım ve cinlerinde gercekten aramızda yasadıgına inanıyorum bir köy var ve daha bulunmadı ya yer altında ya gökte cinler cin toplulugu mevcut
Hocam fazla The Last of Us ve The Walking Dead dizilerini izlemissin bizde izledikte senın gıbı kapılmadık :D

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
Bilinçsiz toplum olunca maalesef böyle oluyor, şimdi desen ki projem var şunu yapmak istiyorum. Tartişma, öneri yerine ne işin var forumda, bonus kovalama vb şeyler derler. Hepsi bitik tipler tüm gün kod, bonus kovalamaktan, milleti çarpmayi denemekten beyinleri erimiş :)
Socrates kadın toplumun ortak malıdır demiş mesela. Yani canı isteyen isteyen kadına girip çıkmalı demiş adam. Şimdi socrates denen adam burada yazar olsa ne anası kalır ne bacısı.

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
790
724
93
Hocam fazla The Last of Us ve The Walking Dead dizilerini izlemissin bizde izledikte senın gıbı kapılmadık :D
dostm diziyide oyunuda izledil oynadık konuyu trolle cekme cünkü bu ciddi bir konu insanlıgın sonunu getiricek bu olay ben arastırdım herseyi suan altın arayan kisiler magara bulucak 2070 de ve kapatmyacaklar geri ve kadın be cocuk geri giricek ve virüs yayılıcak

gallipolli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,049
755
113
dostm diziyide oyunuda izledil oynadık konuyu trolle cekme cünkü bu ciddi bir konu insanlıgın sonunu getiricek bu olay ben arastırdım herseyi suan altın arayan kisiler magara bulucak 2070 de ve kapatmyacaklar geri ve kadın be cocuk geri giricek ve virüs yayılıcak
Abi, amateme yatmalısın.

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
2070 e kadar ölür sun sana ne kim zombi olmuş olmamış yarabbi

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,546
4,199
113
kim diyor bu sen mı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
109,968
62,078
113

gün 1: araştırmalarımız devam etmekte
Sana oksijen ver agacin kokunu si....