Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
shellacta ayip etmis adam kaç saattir gelmiyorsa demek ki parayı ya kaybetti ya çekti yedi bunu kendi de biliyor ama niye rencide ediyor adamı enteresan durum bu hakanı neden kimse sevmiyor sırf roll açmayip sadece takip ettigi icin mi
Bizde bu forumda baya aktifiz hakan gibi adamların hiç bir zaman insanlara katkısı olmaz adam çalışmiyor günde 5 10 tane rol kovalıyor 3 4 tanesinden odul aliyor aldığı paraları köşeye atiyor ve bunu iş olarak görüyor artik bir insan kendini bu kadar küçük dusurmemesi lazım artik forum geçinme kapısı değildir hala anlamadilar

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,502
100,079
113
Hızlı mesaj yazabilen , sinyal kabiliyeti yüksek , gözlük kullanmayan rollingci aranıyor
Günde 8 saat çalışma 25 bin₺ maaş.
Forumda aktif olarak tüm rollinglerde katılmak zorunda kazanç bana gelecek o kişi maaşını bilecek irtibata geçmek isteyen özelden yazabilir 😆 sigorta yok
Hala satılık mı ?

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,369
7,759
113
Bizde bu forumda baya aktifiz hakan gibi adamların hiç bir zaman insanlara katkısı olmaz adam çalışmiyor günde 5 10 tane rol kovalıyor 3 4 tanesinden odul aliyor aldığı paraları köşeye atiyor ve bunu iş olarak görüyor artik bir insan kendini bu kadar küçük dusurmemesi lazım artik forum geçinme kapısı değildir hala anlamadilar
Hakan'ın gizli ekurisi ezel çıktı bide🤣🤣

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,197
28,430
113
yoğurt çorbası
köfte porsiyon- pirinç pilavı
çoban salata
güllaç

mesut4664

BEŞİKTAŞ'K🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,970
2,654
113
Bi defa da benden ödül kazanmıştı kendi hesabına değil başka bir arkadaşına attırdı dedim heralde haciz bloke vs vardır kendi hesabında diye öyle atmştm iyi niyetimizi kullanan herkes defolup gitse şuradan çok iyi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...