- 49,346
- 54,152
- 113
Rol açınca insan dhaa zarar ediyor valla puahaRoll acmiyoruz foruma tobe bidaa asla 🤣
Rol açınca insan dhaa zarar ediyor valla puahaRoll acmiyoruz foruma tobe bidaa asla 🤣
Hayir sever cok forumda 🤣Sabah Joker 2600 çarpınca cepte para kalmadı ama bir hayırsever 1.5 yolladı Allah razı olsun hepinizin tanıdığı birisi👴
Neymar jr ?
Foruma rooll actigim gunden beri bi golden belim skldi 🤣🤣Rol açınca insan dhaa zarar ediyor valla puaha
yapmadı demiyoruz , kötü biri demiyoruz , bugün sahte roll yaptı diyoruz bu kadar basitAtti dogru hakani darlamayin bazen dengesizlik yapiyo olabilir ama cocuk roll yapiyor beyler
Aynen öyle delikanlıca gelse yedim parayı dese problem yok aksine daha çok severim açıkca söylemiş derim yok site paramı ödemedi yok şuan dışarıdayım , yok maç iptal oldu onu bekliyorum küfür edincede sen beni yanlış tanıyorsun şimdi bana küfür ettin vermeyeceğim acil işim çıktı neden beklemedin diye birde sanki parasını sen calmissin muamelesi yaparlar ben hep derim öldüren suçlu değil ölen suçlu kimse kimseyi durduk yere vurmaz.Hata yapana ben hiçbir şey demem bizde çok hatalarımız oldu aldı parayı bir anlık gaflet ihtiyacı var 15 lazımdı ona oynadı gitti basit geldi misal 10 u 15 yapmak
Tamam o an çok ihtiyaç varsa bende de söylenirim ama o adam gelir düzgünce abi böyleyken böyle oldu derse ona ters konuşmam söz verir zamanı gelince de sözünü tutar bende onla bir daha iş yapmam olur biter ama kancıkça planlı iş yapanı o an var ya ben çok sinirliyim böyle kör testereyle doğrayasım geliyor o kuş kadar zekasıyla senin iyi niyetini kullanıyor ya böyle balyozla kafasına indiresim geliyor ama ona hayvan muamelesi yapacaksın çünkü onun kafası o kadar basıyor yok gerizekalı adam seni aldatttıgını sanıyor en temizi kimseye güvenmeyeceksin en güzeli bu
YaşlıKim bu hayırsever iş adamı ramazan kolisi için dm atalım kendisine
FearNeymar jr ?
Bazen yapabilir ama yapincada hakkini veriyor ben sahidim kardesimzeyapmadı demiyoruz , kötü biri demiyoruz , bugün sahte roll yaptı diyoruz bu kadar basit
Anladım kral şaka yapayım dedim .
Aha yakaladım. Maaşta ödeşecez onunla 🤣
reis bi idam edelim demedik , hukukta bile ceza verirken önce sicile bakılır , ilk suçu ise indirime gidilir , bu arkadaşta ilk defa yapmış , umarım tekrarlamaz ve insanları kandırmazBazen yapabilir ama yapincada hakkini veriyor ben sahidim kardesimze
Kotu bırı nasıl olsun ekmegı kesılır herkese eyw cekıyoyapmadı demiyoruz , kötü biri demiyoruz , bugün sahte roll yaptı diyoruz bu kadar basit
Hep ağlıyor ama para onda . Yaşlı kurt 🤣@kadircan4747 gel buraya dayko @Passion90 bu dayi cok fenna 🤣🤣
Umarim yalniz hakim @Metings1905 ise boku yedi hakan 🤣🤣🤣reis bi idam edelim demedik , hukukta bile ceza verirken önce sicile bakılır , ilk suçu ise indirime gidilir , bu arkadaşta ilk defa yapmış , umarım tekrarlamaz ve insanları kandırmaz
işte benim takıldıgım konu da bu , günde rahat 1k ödülü var , alırken iyi ama 500tlyi bile paylaşamıyor sanki 500bin aqKotu bırı nasıl olsun ekmegı kesılır herkese eyw cekıyo
Sende öylesin gülüm ikilemde kalmıştım sonradan farkettim ki kıyas bile yapılmazmış.. anladın sen 😉Canimsin @TestoHaylan06 hassoda adamdir ✋🧿
Bole dıyoesan sende yaparsın senınde kellen alınsınreis bi idam edelim demedik , hukukta bile ceza verirken önce sicile bakılır , ilk suçu ise indirime gidilir , bu arkadaşta ilk defa yapmış , umarım tekrarlamaz ve insanları kandırmaz
Fenna yaa 🤣🤣Hep ağlıyor ama para onda . Yaşlı kurt 🤣