Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,513
100,086
113
Seni anlıyorum çok iyi anlıyorum benimde çok ağzım yandı bu işlerden isterlerse miktarlar Tokatlasınlar üç gün sonra o para bitecek ama şunu bilmezler dürüst namuslu olsan sana güvenen insanları yarı yolda birakmasan çalacak kapın olur bunlar onun farkında değil o parayı tokatlayınca zengin olacaklarını zannediyorlar çoğu veledi zina anası babası baş edememiş sen nasıl edeceksin müptezel ibnelerle
Hata yapana ben hiçbir şey demem bizde çok hatalarımız oldu aldı parayı bir anlık gaflet ihtiyacı var 15 lazımdı ona oynadı gitti basit geldi misal 10 u 15 yapmak
Tamam o an çok ihtiyaç varsa bende de söylenirim ama o adam gelir düzgünce abi böyleyken böyle oldu derse ona ters konuşmam söz verir zamanı gelince de sözünü tutar bende onla bir daha iş yapmam olur biter ama kancıkça planlı iş yapanı o an var ya ben çok sinirliyim böyle kör testereyle doğrayasım geliyor o kuş kadar zekasıyla senin iyi niyetini kullanıyor ya böyle balyozla kafasına indiresim geliyor ama ona hayvan muamelesi yapacaksın çünkü onun kafası o kadar basıyor yok gerizekalı adam seni aldatttıgını sanıyor en temizi kimseye güvenmeyeceksin en güzeli bu

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,967
18,173
113
Jojodan 50k ödül çıksın yaz konu aç ben şöyleyim böyleyim dürüstlük abidesiymiş gibi yazar. Gönder ödülü adamın hesabına tak topuk, 50k dan 1 k yi bile göndermez sana. Velhasıl herkesle muhabbet edilir ama herkesle iş yapılmaz. İyi forumlar

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,776
7,683
113
Sabah Joker 2600 çarpınca cepte para kalmadı ama bir hayırsever 1.5 yolladı Allah razı olsun hepinizin tanıdığı birisi👴

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...