- 9,524
- 7,889
- 113
Çok iyidi🤣🤣Hayal ettiği kuponda bile yatıyor adam. Sıkıntı usta
Çok iyidi🤣🤣Hayal ettiği kuponda bile yatıyor adam. Sıkıntı usta
Aynen bende öyle dedm işteBence yarın hiçbişey olmamış gibi gelip rol takiplemeye devam eder boşuna bu kadar kişi kendini yoruyor burda 😅
Gelsin reis roller yetim kalmasın yeter ki gelsinBence yarın hiçbişey olmamış gibi gelip rol takiplemeye devam eder boşuna bu kadar kişi kendini yoruyor burda 😅
00.00 ye kadar çözemezsen yaz bana aga iletişim kaynakları var@alkansglm sabah 1800 tl parayı alıp kayboldu herkesin aklında bulunsun bu adamları forumda barındırmayın forum dolandırıcı dolmuş haberiniz olsub
Hakan'ın yerini ben alcam kardeşimGelsin reis roller yetim kalmasın yeter ki gelsin
Adam rollerin kadrolu sayıcısı. Gece rüyasında da rol görüyordur kesin başka bir hayatı yok çünkü 😅Gelsin reis roller yetim kalmasın yeter ki gelsin
Üzmeyin adamıHakana nasılsın diyorum, benden ne istiyorsunuz herkes üstüme geliyor birşey demedim nasılsın dedim diyorum beni kimse anlamıyor, diyor o kadar dışlanmış ki reis 😆
Nasılsa yatacak diye kupon atıp tutturma işi fena patlatırdi hahshsYok hayali kuponlar atiyor diye duyumlar aldık puaha
Bizde birileriyiz diyosun yani00.00 ye kadar çözemezsen yaz bana aga iletişim kaynakları var
Benimde param kaldı da numarası instagrami herseyi var hahshBizde birileriyiz diyosun yani
İlk adımı başarılı olunca eli ayağı titremiştirNasılsa yatacak diye kupon atıp tutturma işi fena patlatırdi hahshs
Acım acımOsimhen vardi gecen konu açtı bide görgüsüz gibi sitede ki bakiyesini gösterdi bakin benim de param var diye bu adamlar daha omurlerinde adam akilli para görmemişler görseler kendilerini kral ilan ederler 2 sene boyunca acim acim diye gezen adamlar keske süresiz hesapları kapansa o zmana forum çok daha güzelleşir de neyse
Bu ne la herkes sahtekâr mı olmus puahha bundan sonra önüme gelen roll takip edecem önüm gelen adama para diye yazcam puhaaBenimde param kaldı da numarası instagrami herseyi var hahsh
Ben basaramiyorum zaten bidahikine öyle yapayım tutar belki hahsshİlk adımı başarılı olunca eli ayağı titremiştir
Aga kumarbaz adama para emanet edilmez şeytan işi bu dalga dümenBu ne la herkes sahtekâr mı olmus puahha bundan sonra önüme gelen roll takip edecem önüm gelen adama para diye yazcam puhaa
Yav birader seni de bi kere tok görmedik ki😀Acım acım