- 22,241
- 28,472
- 113
uyumusum vallahi çift lavaş donası unuttuk iyimiAdamm adam
resim gelmedi bana 🤣🤣
uyumusum vallahi çift lavaş donası unuttuk iyimiAdamm adam
resim gelmedi bana 🤣🤣
konunun bunla ne alakası var ? birbirinizi tutmak için bu kadar taraflı olmayan kardeşim ya , adam haksız , haksız adamı savunup 500 tl vereyim sus diyorAga sende rol açsana kendi paranla takiplicegine o kadar
Sıraya girin beyler ilk benAdam eger o parayi yemisse tüm forum üstümden geçsin
Hep palavere diom inanmiyonuz 🤣uyumusum vallahi çift lavaş donası unuttuk iyimi
Yav dur gerçek sanarlar maaşım yatmadı 🤣Odulum geldi tesekkurler yasin 🤣
Adam haksız da sende biraz forum üyeleri için uğraşabilirsin diyorumkonunun bunla ne alakası var ? birbirinizi tutmak için bu kadar taraflı olmayan kardeşim ya , adam haksız , haksız adamı savunup 500 tl vereyim sus diyor![]()
2. Hatasını bekleyecekmişiz@Shellac hakan arka planda slot cekmıs cezası nedır
Avans aldigini neden solemiyorsun xok ayip 🤣Yav dur gerçek sanarlar maaşım yatmadı 🤣
Hemen iban atıyorum posiOdulum geldi tesekkurler yasin 🤣
Herkes 2. Şansı hak eder2. Hatasını bekleyecekmişiz
İpee goturun sen adami anasini sataym 🤣@Shellac hakan arka planda slot cekmıs cezası nedır
(Slot cevireyim)500 varmı rol acayım
reis adam sahtekarlık yapmış , sahtekarı savun diyorsunAdam haksız da sende biraz forum üyeleri için uğraşabilirsin diyorum
İç edeyım(Slot cevireyim)
Bitti para gec kaldin rafik 🤣Hemen iban atıyorum posi
Yaw gelip kendilerini bize anlatmasinlar kimin ne olduğunu bilmiyoruzmu gecen bir roldeydi Adam jojo kullanici adinizi atin parayi oraya godnrrcem dedi hakan jojo hesabim yok dedi insanin akliylan alay etmesinler yiyiciyim desinler tm diyelim bizdeSıraya girin beyler ilk ben
Kullanıcı adamın kısaltması evcil hayvan ismi gibi oldu 🤣 pisi pisi diyin bari 🤣Hemen iban atıyorum posi