Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,213
28,446
113
Atti dogru hakani darlamayin bazen dengesizlik yapiyo olabilir ama cocuk roll yapiyor beyler
roll takip eden adama roll aç diye para mı gönderılır benim dünkü kupondan 5 k gitti ustune bi 2.5 daha attık 18 aldık rolle alakası olmamasına rağmen 7-8 kisiye 500 salladım keyfi sigarasını alan olmuştur veya gidip bir kahve içmişlerdir birde o gönderdigini geri isteyenler var 😁

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,207
16,773
113
reis bi idam edelim demedik , hukukta bile ceza verirken önce sicile bakılır , ilk suçu ise indirime gidilir , bu arkadaşta ilk defa yapmış , umarım tekrarlamaz ve insanları kandırmaz
Bunun ilki sonu yok, bir kere ağzına kan bulaştı. Bundan sonra artık sabıkalıdır. İlk suçu işleyene kadar zaten herkes masumdur.

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Gerekeni shellac baskan yapar dm sini kapatır hakanın olur biter artık bu konuda konuşmaya gerek yok

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,310
17,286
113
roll takip eden adama roll aç diye para mı gönderılır benim dünkü kupondan 5 k gitti ustune bi 2.5 daha attık 18 aldık rolle alakası olmamasına rağmen 7-8 kisiye 500 salladım keyfi sigarasını alan olmuştur veya gidip bir kahve içmişlerdir birde o gönderdigini geri isteyenler var 😁
Dogru yaparsin sen bizim cift lavas resimm nerde bide sponsorluk sozumuz vardi 🤣🤣

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,138
21,741
113
Gerekeni shellac baskan yapar dm sini kapatır hakanın olur biter artık bu konuda konuşmaya gerek yok
Sen niye bu kadar gerginsin eline silah verseler hakanı vuracak gibisin ama sen bu kadar birşeyde ısrarcı isen yüzde yüz haklısındır hiç yanılmadın çünkü 😂

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,489
2,264
113
Arkadaşlar kombinin su basma bilmem nesi koptu buna sıcak su yapiom ikidir şimdi baya yumuşadı patlar mı bu anasını sattigimIMG_20260302_202740.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...