- 22,189
- 28,423
- 113
donas special maydonozlu sebzeli yicemDualarim seninle enes 🤣🤣
donas special maydonozlu sebzeli yicemDualarim seninle enes 🤣🤣
Testoya kızgındım ama gönlümü aldı 🥹Vay mk kiskandm 🤣
Hakan soyle cekım ekranını atsın betboxBiz insanin vaktini caalack kadar seviyesiz adamlar değiliz dostum
Herkes kendine yakışanı yapar puaha
Kokulu tuvalet kağıtları var dost 🤣Neyini kıskandın burun peteği olmayı mı göz çapağı olmayı mı bxbsbx 😂
Sende tuvalet kağıdım ol o zaman tövbe yav 😂😂😂
Yaw ben konuşuyordum uyarı alıyordum surekli bana musade etseydiler bunlari çarmaga gererdim carmagaSen niye bu kadar gerginsin eline silah verseler hakanı vuracak gibisin ama sen bu kadar birşeyde ısrarcı isen yüzde yüz haklısındır hiç yanılmadın çünkü 😂
Elleme adamin yazı tura atacak parası yok 😂@kadircan4747 dm atmayacam dm bekliyorum zengin diyolar sana habern ola 🤣🤣
Off kokusu burnuma geldi hafif Gül ve pudra kokusu selpakla sal pakla 😂😂Kokulu tuvalet kağıtları var dost 🤣
Gece ruyana girersem gorun sebzeyi 🤣🤣donas special maydonozlu sebzeli yicem
Hahahahha 😂Sktr ibine 🤣🤣
Yonetime bildirdim puahaSktr ibine 🤣🤣
Ben taşla siliyorum dost çünkü MAAŞ yatmadı 🤣🤣🤣Off konusu burnuma geldi hafif Gül ve pudra kokusu selpakla sal pakla 😂😂
Site adami deseydin 🤣🤣Yonetime bildirdim puaha
Snden site adami olmaz herkes hassab olamazSite adami deseydin 🤣🤣
Bizde oda yok direk hortumu biyerimize sokuyoruz 😂 Ankara'da taş bulmakta sıkıntıBen taşla siliyorum dost çünkü MAAŞ yatmadı 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 @makina123 ne diom bunaSnden site adami olmaz herkes hassab olamaz
Taşları belediye parklarından çalabilirsin 🤣Bizde oda yok direk hortumu biyerimize sokuyoruz 😂 Ankara'da taş bulmakta sıkıntı
Onlar kalın gelmez mi ağa yırtar falan çizik demesinler sonra 😂Taşları belediye parklarından çalabilirsin 🤣
200 mesaj daha atıp başkana trx iletmem lazim 40k mesaj oluyor pauhwOnlar kalın gelmez mi ağa yırtar falan çizik demesinler sonra 😂
Taş buldunda şeyini arama dost 🤣Onlar kalın gelmez mi ağa yırtar falan çizik demesinler sonra 😂