- 6,364
- 2,579
- 113
@Badanacı geldiğin yeri gör be bilader ilk mesajdan beri varım bi ilk mesaja bak yaBirader konuda bile yoktun sen ya
@Badanacı geldiğin yeri gör be bilader ilk mesajdan beri varım bi ilk mesaja bak yaBirader konuda bile yoktun sen ya
kendini forumun bir boku sanan düşük insanin tekisinSanırım İngiltere prensi ile konuşuyorum
Kolpa misin birader bol sans yazdıktan sonra toz olmuşsun tek mesajın yok mac esnasinda@Badanacı geldiğin yeri gör be bilader ilk mesajdan beri varım bi ilk mesaja bak ya
Ayni ligin topçusu değiliz Canımkendini forumun bir boku sanan düşük insanin tekisin
İyi bak badana yapmaKolay misin birader bol sans yazdıktan sonra toz olmuşsun tek mesajın yok mac esnasinda
Kim kim vardı takipteKolay misin birader bol sans yazdıktan sonra toz olmuşsun tek mesajın yok mac esnasinda
ne faydan var olum foruma milletin parasını dağıtmaktan başkaAyni ligin topçusu değiliz Canım
Sen gerçekten böyle mi düşünüyorsun ben reklam mı yapayım suna bu kadar buna bu kadar para attım diye bu mu doğru olanı benim arka planda en az 10 kişi var parası olduğunda bana atan benimde param olduğunda attığım öyle roll zorunluluğu falan filan değil ha reklam benlik değilne faydan var olum foruma milletin parasını dağıtmaktan başka
ben sana bir kelime etmedim adını bile geçirmedim bana sallıyorsun benimde arka planda alısveriş yaptigim arkadaşlarim var sadece sen değilsinSen gerçekten böyle mi düşünüyorsun ben reklam mı yapayım suna bu kadar buna bu kadar para attım diye bu mu doğru olanı benim arka planda en az 10 kişi var parası olduğunda bana atan benimde param olduğunda attığım öyle roll zorunluluğu falan filan değil ha reklam benlik değil
Uzatma sulo tamam senin faydan varne faydan var olum foruma milletin parasını dağıtmaktan başka
Olum para dağıtmayı küçümseyeceğine, kimse bana güvenip parasını teslim ediyor mu diye düşünüp kendini sorgula bencene faydan var olum foruma milletin parasını dağıtmaktan başka