- 1,111
- 472
- 83
39 bitti
Şuan keyfi takip ediyorum roll sahibi arkadaş atmasada önemli değil canı sağolsun. Zaten bildiğim kadarıyla hep para aralarında dönüyor arkadaşlarına falan atıyorlarKardeşim burdaki insanlara roll falan açmayın iki üç insan hariç çoğu kolpa rollerde deli gibi ağlar eder kendi eline para gecinve cevap bile vermez yardim edersin son paranı atarsın elindeki adam kazanir demez ki şuna da bi yemek.parasi atayım. Şimdi burada gelip demeyin karsilik bekleyeceksen yapmayın diye karşılık olayı değil bu cevap bekliyor insan en azından sen en zor durumunda ona yardim ediyorsan cebindeki son parayı insan olan yapmaz insan değiller
şimdi benim konumda bu görüşünü belirtmendeki amaç nedir hocam aramızda böyle bir şey mi geçtiKardeşim burdaki insanlara roll falan açmayın iki üç insan hariç çoğu kolpa rollerde deli gibi ağlar eder kendi eline para gecinve cevap bile vermez yardim edersin son paranı atarsın elindeki adam kazanir demez ki şuna da bi yemek.parasi atayım. Şimdi burada gelip demeyin karsilik bekleyeceksen yapmayın diye karşılık olayı değil bu cevap bekliyor insan en azından sen en zor durumunda ona yardim ediyorsan cebindeki son parayı insan olan yapmaz insan değiller
Hamza devam et dost aldırma senşimdi benim konumda bu görüşünü belirtmendeki amaç nedir hocam aramızda böyle bir şey mi geçti
dost noldu da bu kadar dolusun hamza hak yemezDilenci sen sus
Yok dost kusura bakma konu açıktı yazdım sinirden senlik değilşimdi benim konumda bu görüşünü belirtmendeki amaç nedir hocam aramızda böyle bir şey mi geçti
Sen dileniyorsun kardeşim iki gündür ben kimseden bir lira para istememissim bu zamana kadar iki gündür para attığın adamlar donmuyorsa her konuya gelip yazmabbiz rol takip ediyoruz alintilama beni huzur bozmaDilenci sen sus
Hamza degil dost ya ona demedimdost noldu da bu kadar dolusun hamza hak yemez
Lan çapsız ilk kez yazdim ben bir konuya ayrıca her rolde varsın her roll açan adama yalakalık yapıyorsun forumda en sevilmeyen iki üç adamdan birisin mimlenmissin gelmiş konuşuyorsun sanki sana bisey dedik konuya atlayıp germeye çalışıyorsun sanki ben roll sahibine bisey demişim gibiSen dileniyorsun kardeşim iki gündür ben kimseden bir lira para istememissim bu zamana kadar iki gündür para attığın adamlar donmuyorsa her konuya gelip yazmabbiz rol takip ediyoruz alintilama beni huzur bozma
Lan yürü git boş yapma neyde mimlenmisim git dolandirildigin paraları al önceLan çapsız ilk kez yazdim ben bir konuya ayrıca her rolde varsın her roll açan adama yalakalık yapıyorsun forumda en sevilmeyen iki üç adamdan birisin mimlenmissin gelmiş konuşuyorsun sanki sana bisey dedik konuya atlayıp germeye çalışıyorsun sanki ben roll sahibine bisey demişim gibi
Bol şanslar@Beşiktaş teşekkürler jokerbete attık 500 freebet aldık biraz uzun sürebilir çokta takip etmenize gerek tok aranızdan bir kaç kişiyi görürüm (konu açanlardan)
Eyw dost her konuya gelip paramı aldılar geri atmiyorlar diyor atmasaydin form kurallarini oku