Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hamzaxaslan | Kasa 500+500 Freebet Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,111
472
83
39 bitti

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,111
472
83
Kardeşim burdaki insanlara roll falan açmayın iki üç insan hariç çoğu kolpa rollerde deli gibi ağlar eder kendi eline para gecinve cevap bile vermez yardim edersin son paranı atarsın elindeki adam kazanir demez ki şuna da bi yemek.parasi atayım. Şimdi burada gelip demeyin karsilik bekleyeceksen yapmayın diye karşılık olayı değil bu cevap bekliyor insan en azından sen en zor durumunda ona yardim ediyorsan cebindeki son parayı insan olan yapmaz insan değiller
Şuan keyfi takip ediyorum roll sahibi arkadaş atmasada önemli değil canı sağolsun. Zaten bildiğim kadarıyla hep para aralarında dönüyor arkadaşlarına falan atıyorlar

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,111
472
83
61

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,901
12,842
113
Kardeşim burdaki insanlara roll falan açmayın iki üç insan hariç çoğu kolpa rollerde deli gibi ağlar eder kendi eline para gecinve cevap bile vermez yardim edersin son paranı atarsın elindeki adam kazanir demez ki şuna da bi yemek.parasi atayım. Şimdi burada gelip demeyin karsilik bekleyeceksen yapmayın diye karşılık olayı değil bu cevap bekliyor insan en azından sen en zor durumunda ona yardim ediyorsan cebindeki son parayı insan olan yapmaz insan değiller
şimdi benim konumda bu görüşünü belirtmendeki amaç nedir hocam aramızda böyle bir şey mi geçti

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,308
10,599
113
Sen dileniyorsun kardeşim iki gündür ben kimseden bir lira para istememissim bu zamana kadar iki gündür para attığın adamlar donmuyorsa her konuya gelip yazmabbiz rol takip ediyoruz alintilama beni huzur bozma

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,111
472
83
Beyler tartışmayo boşverin

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,308
10,599
113
Geçmiş olsun Hamza konununu dağıttılar başka zamana insallah

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,387
5,921
113
Sen dileniyorsun kardeşim iki gündür ben kimseden bir lira para istememissim bu zamana kadar iki gündür para attığın adamlar donmuyorsa her konuya gelip yazmabbiz rol takip ediyoruz alintilama beni huzur bozma
Lan çapsız ilk kez yazdim ben bir konuya ayrıca her rolde varsın her roll açan adama yalakalık yapıyorsun forumda en sevilmeyen iki üç adamdan birisin mimlenmissin gelmiş konuşuyorsun sanki sana bisey dedik konuya atlayıp germeye çalışıyorsun sanki ben roll sahibine bisey demişim gibi

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,308
10,599
113
Lan çapsız ilk kez yazdim ben bir konuya ayrıca her rolde varsın her roll açan adama yalakalık yapıyorsun forumda en sevilmeyen iki üç adamdan birisin mimlenmissin gelmiş konuşuyorsun sanki sana bisey dedik konuya atlayıp germeye çalışıyorsun sanki ben roll sahibine bisey demişim gibi
Lan yürü git boş yapma neyde mimlenmisim git dolandirildigin paraları al önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...