- 1,415
- 505
- 113
La gardaş şu teli alda kapansın şu konu birde hep en başta çıkıyor devamli heyecan yapıyok
Annem babam kardeşim için yaşıyorum zaten. Onlar da olmasa herhalde intihar ederdim. Artık bir yaşam amacı kalmıyor çünkü. O noktadan sonra kendimi görevini tamamlamış bir robot gibi hissederdim30k ya yaparsın la git doğuya dağin tepesinde mağara çok Allah'ın kulu gelmiyo
İntihar düşüncesi kumar yüzünden mi? Eğer öyleyse yedam'a başvur. İyi psikologları var en azından bana öyle denk gelmiştiAnnem babam kardeşim için yaşıyorum zaten. Onlar da olmasa herhalde intihar ederdim. Artık bir yaşam amacı kalmıyor çünkü. O noktadan sonra kendimi görevini tamamlamış bir robot gibi hissederdim
Evlenip yuva kurmayı da hiç istemedim. Bana göre değil. Hayatıma karışılmasını istemiyorum. Evlenmek, özgürlükten vazgeçmek gibi geliyor. Sürekli başımda hesap soran bir kadın istemiyorum. O ilişki mutlaka bir yerde kopardı. Ne gerek var ki denemeye. Finali belli
Bir müddet evli kaldıktan sonra boşanan erkeklerin kendilerini kuş kadar özgür hissetmelerini ve oh be dünya varmış demelerini anlayabiliyorum. O rahatlık hissi tarif edilemez benceAyağındaki prangadan kurtulup özgürlüğe kavuşmak gibi. O duygu yoğunluğunu anlayabiliyorum
Psikiyatriyede görün bunu bi kez bile düşünmüş olman bile tedavi için yeterli. Bi aralar bende böyle düşünüyordum. Ölürsem itibarım yerine gelecek düşüncesi vardı salakça bir şekilde. Ama sağolsun psikolog çok yardımcı olmuştu. Kendi isteğimle gitmiştimİntihar düşüncesi kumar yüzünden mi? Eğer öyleyse yedam'a başvur. İyi psikologları var en azından bana öyle denk gelmişti
Android telefonun varsa bunu almaya gerek yok kiMerhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
Kumar yüzünden değil. Buradan düzenli gelirim var. En kötü zamanımda memur maaşı kadar kazanıyorum. Hiçbir yere borcum yok. Kredi kartı bile kullanmıyorum. Ayrıca babam varlıklı birisi. Benimkisi biraz amaçsızlıkla alakalı. Yani nihilist bir kişiliğim var biraz. İnsanın var oluşunun bir amacı olduğunu düşünmüyorum. Ölümden sonra dirilişe falan da inanmıyorum. Ceza gününe de. İnsan ne kadar kabül etmek istemese de bence yapılan kötülükler bu dünyada yakayı sıyırdığı müddetçe insanın yanına kar kalıyor. İnsanın yüzleşmek istemediği bir gerçekİntihar düşüncesi kumar yüzünden mi? Eğer öyleyse yedam'a başvur. İyi psikologları var en azından bana öyle denk gelmişti
O zaman evlen bence bi çocuğun olsun o zaman yaşamak için kendine bir neden bulmuş olursun. Eşin annen baban kardeşin bir yere kadar ama çocuk başka onun geleceğini düşünmek onu hayata hazırlamak dürüst düzgün bir insan olması için uğraşmak bunlar yaşamak için iyi bir amaç benceKumar yüzünden değil. Buradan düzenli gelirim var. En kötü zamanımda memur maaşı kadar kazanıyorum. Benimkisi biraz amaçsızlıkla alakalı. Yani nihilist bir kişiliğim var biraz. İnsanın var oluşunun bir amacı olduğunu düşünmüyorum. Ölümden sonra dirilişe falan da inanmıyorum. Ceza gününe de. İnsan ne kadar kabül etmek istemese de bence yapılan kötülükler bu dünyada yakayı sıyırdığı müddetçe insanın yanına kar kalıyor. İnsanın yüzleşmek istemediği bir gerçek
Zor geliyor dostum. Dürüst olmak gerekirse sorumluluklardan kaçıyorum. Ayrıca evliliği, özgürlüklerden vazgeçmek olarak görüyorum birazO zaman evlen bence bi çocuğun olsun o zaman yaşamak için kendine bir neden bulmuş olursun. Eşin annen baban kardeşin bir yere kadar ama çocuk başka onun geleceğini düşünmek onu hayata hazırlamak dürüst düzgün bir insan olması için uğraşmak bunlar yaşamak için iyi bir amaç bence
11 senedir Turkcell de mağaza müdürü olarak çalışıyorum istersen yardımcı olurum bilgi olarak kardeşim ne öğrenmek istersen benden al demiyorum tamamen bilgi olarak yardımcı olacağımı söylüyorum açıklamak istedim çünkü yanlış anlayan arkadaşlar olabiliyorMerhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
Şu turkcell mağazalarına söyle de financell limitini öldürmesinler 12 13 binlik ürüne 5 bin veriyor ihbneler 😂11 senedir Turkcell de mağaza müdürü olarak çalışıyorum istersen yardımcı olurum bilgi olarak kardeşim ne öğrenmek istersen benden al demiyorum tamamen bilgi olarak yardımcı olacağımı söylüyorum açıklamak istedim çünkü yanlış anlayan arkadaşlar olabiliyor
Hahahahahahah kuzen aldığın cihazı geri verdiğin zaman fatura kesiliyor KDV çıkıyor ya tekrar adam onu satarken tekrar fatura kesiyor Bidaha KDV ödüyor bide kar yapması lazım o yüzden yani 😂😂Şu turkcell mağazalarına söyle de financell limitini öldürmesinler 12 13 binlik ürüne 5 bin veriyor ihbneler 😂
3310😤😒😃Merhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
Pet şişe mı cam şişe mı dost hayırlı olsun bu arada satıp dedeye atma17 pro max yurt içi faizsiz 3 taksitle aldım Allah şişede nasip etsin beyler