Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hangi Telefon Daha İyi

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,415
505
113
La gardaş şu teli alda kapansın şu konu birde hep en başta çıkıyor devamli heyecan yapıyok

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
30k ya yaparsın la git doğuya dağin tepesinde mağara çok Allah'ın kulu gelmiyo
Annem babam kardeşim için yaşıyorum zaten. Onlar da olmasa herhalde intihar ederdim. Artık bir yaşam amacı kalmıyor çünkü. O noktadan sonra kendimi görevini tamamlamış bir robot gibi hissederdim

Evlenip yuva kurmayı da hiç istemedim. Bana göre değil. Hayatıma karışılmasını istemiyorum. Evlenmek, özgürlükten vazgeçmek gibi geliyor. Sürekli başımda hesap soran bir kadın istemiyorum. O ilişki mutlaka bir yerde kopardı. Ne gerek var ki denemeye. Finali belli

Bir müddet evli kaldıktan sonra boşanan erkeklerin kendilerini kuş kadar özgür hissetmelerini ve oh be dünya varmış demelerini anlayabiliyorum. O rahatlık hissi tarif edilemez bence :) Ayağındaki prangadan kurtulup özgürlüğe kavuşmak gibi. O duygu yoğunluğunu anlayabiliyorum

Son düzenleme:

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,038
481
83
Yurt içi al kafan rahat etsin

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,038
481
83
Annem babam kardeşim için yaşıyorum zaten. Onlar da olmasa herhalde intihar ederdim. Artık bir yaşam amacı kalmıyor çünkü. O noktadan sonra kendimi görevini tamamlamış bir robot gibi hissederdim

Evlenip yuva kurmayı da hiç istemedim. Bana göre değil. Hayatıma karışılmasını istemiyorum. Evlenmek, özgürlükten vazgeçmek gibi geliyor. Sürekli başımda hesap soran bir kadın istemiyorum. O ilişki mutlaka bir yerde kopardı. Ne gerek var ki denemeye. Finali belli

Bir müddet evli kaldıktan sonra boşanan erkeklerin kendilerini kuş kadar özgür hissetmelerini ve oh be dünya varmış demelerini anlayabiliyorum. O rahatlık hissi tarif edilemez bence :) Ayağındaki prangadan kurtulup özgürlüğe kavuşmak gibi. O duygu yoğunluğunu anlayabiliyorum
İntihar düşüncesi kumar yüzünden mi? Eğer öyleyse yedam'a başvur. İyi psikologları var en azından bana öyle denk gelmişti

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,038
481
83
İntihar düşüncesi kumar yüzünden mi? Eğer öyleyse yedam'a başvur. İyi psikologları var en azından bana öyle denk gelmişti
Psikiyatriyede görün bunu bi kez bile düşünmüş olman bile tedavi için yeterli. Bi aralar bende böyle düşünüyordum. Ölürsem itibarım yerine gelecek düşüncesi vardı salakça bir şekilde. Ama sağolsun psikolog çok yardımcı olmuştu. Kendi isteğimle gitmiştim

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,775
37,330
113
Merhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
Android telefonun varsa bunu almaya gerek yok ki

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Kumar yüzünden değil. Buradan düzenli gelirim var. En kötü zamanımda memur maaşı kadar kazanıyorum. Hiçbir yere borcum yok. Kredi kartı bile kullanmıyorum. Ayrıca babam varlıklı birisi. Benimkisi biraz amaçsızlıkla alakalı. Yani nihilist bir kişiliğim var biraz. İnsanın var oluşunun bir amacı olduğunu düşünmüyorum. Ölümden sonra dirilişe falan da inanmıyorum. Ceza gününe de. İnsan ne kadar kabül etmek istemese de bence yapılan kötülükler bu dünyada yakayı sıyırdığı müddetçe insanın yanına kar kalıyor. İnsanın yüzleşmek istemediği bir gerçek

Bu tip düşünceleri psikolog çözemez dostum. Hayata pozitif bak, insanı sev deyince o iş öyle olmuyor

Son düzenleme:

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,038
481
83
Kumar yüzünden değil. Buradan düzenli gelirim var. En kötü zamanımda memur maaşı kadar kazanıyorum. Benimkisi biraz amaçsızlıkla alakalı. Yani nihilist bir kişiliğim var biraz. İnsanın var oluşunun bir amacı olduğunu düşünmüyorum. Ölümden sonra dirilişe falan da inanmıyorum. Ceza gününe de. İnsan ne kadar kabül etmek istemese de bence yapılan kötülükler bu dünyada yakayı sıyırdığı müddetçe insanın yanına kar kalıyor. İnsanın yüzleşmek istemediği bir gerçek
O zaman evlen bence bi çocuğun olsun o zaman yaşamak için kendine bir neden bulmuş olursun. Eşin annen baban kardeşin bir yere kadar ama çocuk başka onun geleceğini düşünmek onu hayata hazırlamak dürüst düzgün bir insan olması için uğraşmak bunlar yaşamak için iyi bir amaç bence

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
O zaman evlen bence bi çocuğun olsun o zaman yaşamak için kendine bir neden bulmuş olursun. Eşin annen baban kardeşin bir yere kadar ama çocuk başka onun geleceğini düşünmek onu hayata hazırlamak dürüst düzgün bir insan olması için uğraşmak bunlar yaşamak için iyi bir amaç bence
Zor geliyor dostum. Dürüst olmak gerekirse sorumluluklardan kaçıyorum. Ayrıca evliliği, özgürlüklerden vazgeçmek olarak görüyorum biraz

Girdiğim ortamlarda ben değil de kızlar benim ağzımdan zorla kerpetenle laf almaya çalışıyorlar. Normalde bu tam tersi olur. Girişken olan erkek olur. Sonra da çekip gidiyorlar zaten. Benle mi uğraşacaklardı

Son düzenleme:

Furkan531

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
520
293
63
Merhabalar arkadaşlar ,gece gece uyuyamayanlara selam olsun. Uzun zamandır telefon almak istiyordum nasip olmadı maddi durumdan dolayı, şuan maddi durumum iyi denilebilecek seviyede. İki telefon arasında kaldım biri Yurt içi Düz iPhone 17 diğer Yurt dışı 17 pro Max, yd alan arkadaşlarım genelde memmun ama e sim olayları vs vs oluyor ve 2. el piyasası berbat aynı zaman da da 130 k telefon 65 falan denk geliyor. Yurt içi 17 78.000₺ ama 2. El piyasası bile sıfıra yakın ve iyi paraya gidiyor üst model çıkınca üzerine 20-30bin koymak yeterli oluyor , aynısını yd için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
11 senedir Turkcell de mağaza müdürü olarak çalışıyorum istersen yardımcı olurum bilgi olarak kardeşim ne öğrenmek istersen benden al demiyorum tamamen bilgi olarak yardımcı olacağımı söylüyorum açıklamak istedim çünkü yanlış anlayan arkadaşlar olabiliyor

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,122
1,416
113
11 senedir Turkcell de mağaza müdürü olarak çalışıyorum istersen yardımcı olurum bilgi olarak kardeşim ne öğrenmek istersen benden al demiyorum tamamen bilgi olarak yardımcı olacağımı söylüyorum açıklamak istedim çünkü yanlış anlayan arkadaşlar olabiliyor
Şu turkcell mağazalarına söyle de financell limitini öldürmesinler 12 13 binlik ürüne 5 bin veriyor ihbneler 😂

Furkan531

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
520
293
63
Şu turkcell mağazalarına söyle de financell limitini öldürmesinler 12 13 binlik ürüne 5 bin veriyor ihbneler 😂
Hahahahahahah kuzen aldığın cihazı geri verdiğin zaman fatura kesiliyor KDV çıkıyor ya tekrar adam onu satarken tekrar fatura kesiyor Bidaha KDV ödüyor bide kar yapması lazım o yüzden yani 😂😂

ntunguc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,252
522
113
Poco x7 pro 512gb telefon gözüme güzel geldi. Eğer yurtdışı alırsan 16bintl ye falan var kayıtlı alırsan 24-25 bintl.

sinan3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
568
287
63
3310😤😒😃

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,576
1,471
113
Eski telefon redmin 9 du o aldım da iyiydi sonradan kasıldı suya düşse zarar ekranı kırılsa zarar söket bozulsa masraf 3 yıl kullandım sarjıda çabuk bitiyor bataryayı degiştirmeme rağmen redwin note 14 pro plus aldım şarjı çabuk doluyor geç bitiyor suya düştü bir saat serada yağmur da aradım bulamadım sonra çamurun içinde çıkardım kuruttun bezle çalıştı söket te hoparlör den sorun yok tü alacak şan onu yeter iyi fiyatı 15 bin

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,837
1,858
113
17 pro max yurt içi faizsiz 3 taksitle aldım Allah şişede nasip etsin beyler