- 688
- 218
- 43
Teşekkürler muayene ücreti sorun değil test ücreti aliyolar mi onu merak ediyorum aslindaKusma baş donmesi ve hafif ishal var dersen acilden tüm kan idrar testlerini yaparlar
Teşekkürler muayene ücreti sorun değil test ücreti aliyolar mi onu merak ediyorum aslindaKusma baş donmesi ve hafif ishal var dersen acilden tüm kan idrar testlerini yaparlar
Hemen ödediniz miBenimde yok emar tomografi çektirdim kan tahlil derken 5k çıktı cepten her giriş kaydı 400 TL
hayırPeki tahlil yaptırmış miydiniz
26 yaşından küçüksen alıyolarTeşekkürler muayene ücreti sorun değil test ücreti aliyolar mi onu merak ediyorum aslinda
😂😂😂😂😂Para alirlarmi bilmem ama bakarlar bnce ölsun demezler
Evet eskiden böyle değildi vezneye hemen ödemen gerekiyor yoksa muayene olamiyorsunHemen ödediniz mi
Yas ne alaka şimdi onu anlamadım ciddi birşey sordum26 yaşından küçüksen alıyolar
Normal sskliymis gibi randevunu al git ucret almiyorlar gss bosunami var ondan yararlaniyorsun 5 aydir ssk yok kendimde esimde bi cok kez gittikSelamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
TeşekkürlerEvet eskiden böyle değildi vezneye hemen ödemen gerekiyor yoksa muayene olamiyorsun
Sigorta yoksa giriş yapmazlar ki layanlısın var dost hastaneye girişin oluyor parayı ödemezsen bakmıyorlar ki![]()
Niyesigortayı bosverde benim vergi borcu cıkmıs sskdan a 40k
Randevu aldım ondan soruyorum oraya gidince çok ücret cikarmasinlar sonraNormal sskliymis gibi randevunu al git ucret almiyorlar gss bosunami var ondan yararlaniyorsun 5 aydir ssk yok kendimde esimde bi cok kez gittik
26 yaşına kadar baban veya annen sigortalı bi işte çalışıyosa ordan faydalanıyorsun 26 yaşından sonra o durum bitiyorYas ne alaka şimdi onu anlamadım ciddi birşey sordum
Geçmiş olsun neyin var senin tahlil için çok birşey almiyorlar ben tomografi emar cektirdigim için Bukadar masraflı olduTeşekkürler
Tiroid var gibi yada ciğer sorunum var nefes darlığım var hergun yatamıyorumGeçmiş olsun neyin var senin tahlil için çok birşey almiyorlar ben tomografi emar cektirdigim için Bukadar masraflı oldu
Polikliniğe gidersen ücretli, tahliller de aynı şekilde, ilaçlar da öyle.Selamın aleyküm arkadaşlar 4 aydir sigortam yok hastaneye gitsem muayene ücreti tahlil ücreti falan aliyolar mi acaba bilen varmı yardim
18 degilmiydi o26 yaşına kadar baban veya annen sigortalı bi işte çalışıyosa ordan faydalanıyorsun 26 yaşından sonra o durum bitiyor
20 25 TL muayene ücreti alırlar onun dışında tahlile almazlar.Gss prim borcu olarak yansıtırlar onu da ödemezsen sorun olmuyor.Psikiyatri vs kurul raporu gerektiren rapor almak istersen yaklaşık 2000 TL ücret ödersin.normal muayene ve tahliller için ödemezsin.10 gün içinde 2. Kez giriş yaparsan muayene ücretini de ödemezsinTeşekkürler muayene ücreti sorun değil test ücreti aliyolar mi onu merak ediyorum aslinda