Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hastane Hakkında

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,492
18,904
113
Randevu aldım ondan soruyorum oraya gidince çok ücret cikarmasinlar sonra
Para falan odemiceksin ssk bitince devreye gss giriyor bosuna borclandirmiyolar seni ondan yararlanabiliyorsun dedigim gibi 5 aydir ssk yok cok gittik en son esim disi icin 3 farkli zamanda gidip islem yapti odencek bisey olsa biz oderdik

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,041
6,494
113
Para falan odemiceksin ssk bitince devreye gss giriyor bosuna borclandirmiyolar seni ondan yararlanabiliyorsun dedigim gibi 5 aydir ssk yok cok gittik en son esim disi icin 3 farkli zamanda gidip islem yapti odencek bisey olsa biz oderdik
knk valla sen neden bahsediyon bilmiyom ama ben her muayeneye 400-500tl para ödedim 7-8kere gittim hastaneye randevudan önce vezneye git paranı yatır sonra gel dediler öyle fiş verdiler sonra doktora çıkabiliyon + tahlillerede tonla para vermiştim

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,041
6,494
113
mr a gircektim mesela geçen sene sadece ona 3000tl almışlardı tahlillerede 200-300tl almışlardı

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,859
1,627
113
knk valla sen neden bahsediyon bilmiyom ama ben her muayeneye 400-500tl para ödedim 7-8kere gittim hastaneye randevudan önce vezneye git paranı yatır sonra gel dediler öyle fiş verdiler sonra doktora çıkabiliyon + tahlillerede tonla para vermiştim
Devlet hastanesi olduğuna emin misin

TorosKaplanı

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,254
2,216
113
20 25 TL muayene ücreti alırlar onun dışında tahlile almazlar.Gss prim borcu olarak yansıtırlar onu da ödemezsen sorun olmuyor.Psikiyatri vs kurul raporu gerektiren rapor almak istersen yaklaşık 2000 TL ücret ödersin.normal muayene ve tahliller için ödemezsin.10 gün içinde 2. Kez giriş yaparsan muayene ücretini de ödemezsin
@mehmet3131 bak adamda 20,25 tl diyor biliyoz bu işi

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,041
6,494
113
ha acil diyosanız acil i bilmiyorum ben direk randevu alıp gitmiştim acil belki ücretrizdir

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,859
1,627
113
tabi eminim la nasıl soru bu 😂
Yok yani ben bi 10 kez falan gitmişimdir muayene tahlil tedavi dahil sadece muayene ücreti 20 lira ödedim hiç ücret alınmadı hatta onlardan ayrı ameliyat oldum platin takıldı onda da almadılar ondan sordum