Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hastane Hakkında

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,041
6,494
113
Yok yani ben bi 10 kez falan gitmişimdir muayene tahlil tedavi dahil sadece muayene ücreti 20 lira ödedim hiç ücret alınmadı hatta onlardan ayrı ameliyat oldum platin takıldı onda da almadılar ondan sordum
gelir testi muhabbeti var onu yaptırdıysan demekki belki oşekil olmuştur bende oda yok hiçbir günvence yok

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,041
6,494
113
E nabız üzerinden aldım gittim dolguda yaptılar hepsinede alıyorum hiç para vermedim bı ilaç muhabbetinde farkını fazla odediyorlar eczanede hastanede hiç ödemedim
Allah Allah ben daha geçen sene bi bi diş çektirmeye 600tl ödedim la devlet hastanesi nasıl oluyor bu

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,859
1,627
113
gelir testi muhabbeti var onu yaptırdıysan demekki belki oşekil olmuştur bende oda yok hiçbir günvence yok
Gelir testine vereceğim paraya 4 bira alır içerim öyle söyleyim bende de bi güvence yok ama benim GSS prim borcuna 99 Şahin alınır yani lslsksösçss

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,210
2,980
113
Allah Allah ben daha geçen sene bi bi diş çektirmeye 600tl ödedim la devlet hastanesi nasıl oluyor bu
Valla bu kaç arkadaşta şaşıyor ama 1 seneyi geçmiştir sigorta yok benim kaplama falan yaptırıraam belli bi fark yatirican diyorlar ama çekimde dolguda hiç ödemedim yani yatır diyen olmadi

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
349
114
43
muayene ücreti almıyorlar ilaclarını ücretli alyıorsun sadece devlet hastanesınde

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
609
511
93
Ulan kız resmi var diye 5 sayfa yazı girmişsiniz.
Bu sorunu gptye sorsa 1 saniyede cevaplardi